πριν από  6 ώρες 24 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τα λεμόνια είναι αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής κουζίνας, όμως, πολλές φορές καταλήγουμε με περισσότερα από όσα μπορούμε να καταναλώσουμε. Ευτυχώς, υπάρχουν εύκολες και αποτελεσματικές τεχνικές για να τα συντηρήσουμε για μήνες, ακόμη και για έναν ολόκληρο χρόνο. Χυμός λεμονιού σε παγάκια Ο πιο γρήγορος τρόπος να φυλάξουμε τον χυμό των λεμονιών είναι να τον στύψουμε και να τον μοιράσουμε σε παγοθήκες. Αφού παγώσουν, μπορούμε να φυλάξουμε τα παγάκια σε σακούλες κατάψυξης και να χρησιμοποιούμε όσα χρειαζόμαστε κάθε φορά, για φαγητά ή ροφήματα. Λεμόνια σε αλάτι Μια διαφορετική και πιο γευστική πρόταση έρχεται από τη μαροκινή κουζίνα, όπου τα λεμόνια διατηρούνται σε αλάτι και αποκτούν ιδιαίτερη γεύση και υφή. Για να εφαρμόσουμε αυτή τη μέθοδο χρειαζόμαστε: 10 ώριμα λεμόνια Χυμό από 2 επιπλέον λεμόνια 1 φλιτζάνι χοντρό θαλασσινό αλάτι Πώς τα ετοιμάζουμε Κόβουμε κάθε λεμόνι στα τέσσερα, χωρίς όμως να το χωρίσουμε τελείως σαν να ανοίγει σαν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation