Πώς να ετοιμάσεις φρέσκα ζυμαρικά στο σπίτι
Με λίγα υλικά και λίγο χρόνο, μπορείς να απολαύσεις αυθεντική, φρέσκια pasta που φτιάχτηκε με τα χέρια σου - χωρίς μυστικά και χωρίς εξοπλισμούς. Ζύμη με αυγά Η αυγοζύμη είναι ιδανική για λαζάνια, ραβιόλι, ταλιατέλες και άλλα είδη ζυμαρικών που θέλουμε να έχουν πιο βελούδινη και πλούσια υφή. Υλικά: 200 γρ. αλεύρι τύπου 00 ή για όλες τις χρήσεις 2 αυγά 1 πρέζα αλάτι (προαιρετικά) Εκτέλεση: Σχημάτισε βουναλάκι με το αλεύρι και άνοιξε μια λακκούβα στο κέντρο. Σπάσε μέσα τα αυγά και ξεκίνα να ανακατεύεις από μέσα προς τα έξω. Ζύμωσε περίπου 10 λεπτά, μέχρι να αποκτήσεις λεία και ελαστική ζύμη. Τύλιξέ τη σε μεμβράνη και άφησέ τη να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Άνοιξέ τη σε φύλλο με πλάστη ή μηχανή και κόψε στο σχήμα που επιθυμείς. Tip: Αν θέλεις πιο πλούσια ζύμη, χρησιμοποίησε 1 αυγό και 2 κρόκους ανά 100 γρ. αλεύρι. Ζύμη χωρίς αυγά Ιδανική για παραδοσιακά ιταλικά ζυμαρικά του Νότου, όπως τα ορεκιέτε ή τα σπαγγέτι alla chitarra. Αυτή η ζύμη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(24)
- Άμυνα(12)
- Αστυνομικά(25)
- Εκπαίδευση(211)
- Εργασία(25)
- Θρησκεία(13)
- Κοινωνία(607)
- Νομικά(14)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(362)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.