πριν από  1 ημέρα 8 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Με λίγα υλικά και λίγο χρόνο, μπορείς να απολαύσεις αυθεντική, φρέσκια pasta που φτιάχτηκε με τα χέρια σου - χωρίς μυστικά και χωρίς εξοπλισμούς. Ζύμη με αυγά Η αυγοζύμη είναι ιδανική για λαζάνια, ραβιόλι, ταλιατέλες και άλλα είδη ζυμαρικών που θέλουμε να έχουν πιο βελούδινη και πλούσια υφή. Υλικά: 200 γρ. αλεύρι τύπου 00 ή για όλες τις χρήσεις 2 αυγά 1 πρέζα αλάτι (προαιρετικά) Εκτέλεση: Σχημάτισε βουναλάκι με το αλεύρι και άνοιξε μια λακκούβα στο κέντρο. Σπάσε μέσα τα αυγά και ξεκίνα να ανακατεύεις από μέσα προς τα έξω. Ζύμωσε περίπου 10 λεπτά, μέχρι να αποκτήσεις λεία και ελαστική ζύμη. Τύλιξέ τη σε μεμβράνη και άφησέ τη να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Άνοιξέ τη σε φύλλο με πλάστη ή μηχανή και κόψε στο σχήμα που επιθυμείς. Tip: Αν θέλεις πιο πλούσια ζύμη, χρησιμοποίησε 1 αυγό και 2 κρόκους ανά 100 γρ. αλεύρι. Ζύμη χωρίς αυγά Ιδανική για παραδοσιακά ιταλικά ζυμαρικά του Νότου, όπως τα ορεκιέτε ή τα σπαγγέτι alla chitarra. Αυτή η ζύμη...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation