Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου - Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin
Ένας πρώην σεφ που έχει εργαστεί σε κουζίνες βραβευμένες με αστέρι Michelin αποκαλύπτει το μυστικό για ομελέτα εστιατοριακού επιπέδου, μέσα από ένα σύντομο αλλά αποκαλυπτικό βίντεο στο YouTube με τίτλο "Γιατί τα αυγά εστιατορίου είναι καλύτερα" Μια καλομαγειρεμένη ομελέτα μπορεί να απογειώσει το πρωινό σας, όμως δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να πετύχει κανείς τη βελούδινη, μεταξένια υφή που θυμίζει πιάτα υψηλής γαστρονομίας. Αν και πρόκειται για ένα απλό φαγητό, η σωστή τεχνική κάνει τη διαφορά.Το απλό κόλπο που κάνει τη διαφορά Το μυστικό, σύμφωνα με τον σεφ, βρίσκεται σε ένα απρόσμενο υλικό: το κορν φλάουρ.Τα υλικά που θα χρειαστείτε: 6 αυγά 1 κουταλάκι του γλυκού κορν φλάουρ 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο Αλάτι & πιπέρι (κατά προτίμηση θαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι)Η εκτέλεση βήμα-βήμα: Σπάστε τα αυγά απευθείας μέσα στο τηγάνι (ιδανικά αντικολλητικό). Προσθέστε το κορν φλάουρ και ξεκινήστε να ανακατεύετε. Μαγειρέψτε σε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(21)
- Άμυνα(72)
- Αστυνομικά(94)
- Εκπαίδευση(174)
- Εργασία(102)
- Θρησκεία(1)
- Κοινωνία(550)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(600)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.