πριν από  2 ημέρες 1 ώρα

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ένας πρώην σεφ που έχει εργαστεί σε κουζίνες βραβευμένες με αστέρι Michelin αποκαλύπτει το μυστικό για ομελέτα εστιατοριακού επιπέδου, μέσα από ένα σύντομο αλλά αποκαλυπτικό βίντεο στο YouTube με τίτλο "Γιατί τα αυγά εστιατορίου είναι καλύτερα" Μια καλομαγειρεμένη ομελέτα μπορεί να απογειώσει το πρωινό σας, όμως δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να πετύχει κανείς τη βελούδινη, μεταξένια υφή που θυμίζει πιάτα υψηλής γαστρονομίας. Αν και πρόκειται για ένα απλό φαγητό, η σωστή τεχνική κάνει τη διαφορά.Το απλό κόλπο που κάνει τη διαφορά Το μυστικό, σύμφωνα με τον σεφ, βρίσκεται σε ένα απρόσμενο υλικό: το κορν φλάουρ.Τα υλικά που θα χρειαστείτε: 6 αυγά 1 κουταλάκι του γλυκού κορν φλάουρ 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο Αλάτι & πιπέρι (κατά προτίμηση θαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι)Η εκτέλεση βήμα-βήμα: Σπάστε τα αυγά απευθείας μέσα στο τηγάνι (ιδανικά αντικολλητικό). Προσθέστε το κορν φλάουρ και ξεκινήστε να ανακατεύετε. Μαγειρέψτε σε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation