Πώς να φτιάξετε πεντανόστιμο κοντοσούβλι στο σπίτι
Ανακαλύψτε δύο συνταγές για κοντοσούβλι με κοτόπουλο και χοιρινό, δείτε πώς να πετύχετε τέλειο ψήσιμο με ξύλινο ή ανοξείδωτο καλαμάκι και μάθετε όλα τα μυστικά μαρινάδας. Το κοντοσούβλι αποτελεί μία από τις πιο λαχταριστές επιλογές για το Κυριακάτικο BBQ. Είτε επιλέξετε κοτόπουλο είτε χοιρινό, η σωστή μαρινάδα και το σωστό καλαμάκι θα κάνουν τη διαφορά στη γεύση και στην υφή. Ακολουθούν δύο συνταγές για ζουμερό και καλοψημένο κοντοσούβλι, αλλά και χρήσιμες συμβουλές για τα είδη καλαμακιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.Ξύλινο ή ανοξείδωτο καλαμάκι; Ποιο είναι καλύτερο; Η επιλογή ανάμεσα σε ξύλινο και ανοξείδωτο καλαμάκι δεν είναι απλώς αισθητική - έχει ουσία. Ανοξείδωτο καλαμάκι: Λόγω της αγωγιμότητας του μετάλλου, μεταφέρει τη θερμότητα στο εσωτερικό του κρέατος, εξασφαλίζοντας πιο ομοιόμορφο ψήσιμο. Ξύλινο καλαμάκι: Είναι επίσης αποτελεσματικό, αρκεί να το μουσκέψετε για 20-30 λεπτά πριν το περάσετε στη φωτιά, ώστε να μην καεί κατά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(14)
- Άμυνα(52)
- Αστυνομικά(105)
- Εκπαίδευση(112)
- Εργασία(79)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(492)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(441)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.