Πώς να φτιάξετε σούσι στο σπίτι: Οδηγός για αρχάριους
Με τα σωστά υλικά, λίγη φροντίδα και υπομονή, μπορούμε να απολαύσουμε αυθεντικό, φρέσκο σούσι στην κουζίνα μας. Ποιοτικά υλικά: Η βάση για επιτυχημένο σούσι Το μυστικό για απολαυστικό σπιτικό σούσι ξεκινά από την επιλογή των υλικών. Το πιο σημαντικό συστατικό είναι το ψάρι, το οποίο πρέπει να είναι εξαιρετικά φρέσκο. Αποφεύγουμε τα κατεψυγμένα προϊόντα και προτιμάμε ντόπιο, φρέσκο ψάρι ημέρας. Ένα καλό ιχθυοπωλείο θα γίνει ο καλύτερός μας σύμμαχος. Το ρύζι επίσης παίζει κομβικό ρόλο. Χρησιμοποιούμε ειδικό ρύζι για σούσι, το οποίο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε άμυλο, δίνοντας τη χαρακτηριστική κολλώδη υφή. Αν δεν έχουμε διαθέσιμο, μπορούμε να δοκιμάσουμε ρύζι για ριζότο, αν και το αποτέλεσμα διαφέρει. Εξοπλισμός: Τί πραγματικά χρειαζόμαστε Δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός για να φτιάξουμε σούσι. Ένα καλό, κοφτερό μαχαίρι, καθαρά χέρια και, αν θέλουμε να κάνουμε ρολά (maki), ένα μικρό στρώμα από bamboo (bamboo mat) θα μας βοηθήσει...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(21)
- Άμυνα(44)
- Αστυνομικά(81)
- Εκπαίδευση(128)
- Εργασία(90)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(421)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(373)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.