Πώς να φτιάξετε τον τέλειο τραχανά: Βήμα προς βήμα
Ο τραχανάς αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και αγαπημένα πιάτα της ελληνικής παράδοσης. Τι πρέπει να ξέρουμε πριν τον βράσουμε Ο χρόνος που απαιτείται για να μαγειρευτεί εξαρτάται από το είδος του τραχανά: ο σταρένιος χρειάζεται περισσότερο νερό και χρόνο σε σχέση με τον αλευρένιο, ενώ οι ψιλόκοκκοι βράζουν πιο δύσκολα από τους πιο χοντρούς. Το μυστικό βρίσκεται στη δοκιμή Ακόμα κι αν υπάρχουν οδηγίες στη συσκευασία, ο πιο σίγουρος τρόπος να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι να κάνουμε ένα μικρό πείραμα. Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε ένα φλιτζανάκι τραχανά με τρία φλιτζανάκια νερό. Σημειώνουμε τον χρόνο που χρειάζεται, πότε πήζει και αν χρειάζεται έξτρα νερό. Έτσι, θα ξέρουμε ακριβώς πώς να τον ετοιμάσουμε. Υπομονή στο μαγείρεμα Ο τραχανάς θέλει χρόνο και ανακάτεμα. Μόνο έτσι αποκτά την πηχτή υφή που τον χαρακτηρίζει. Προσπαθώντας να τον βράσουμε πιο γρήγορα, ρισκάρουμε να χάσουμε τη σωστή του σύσταση. Σερβίρισμα χωρίς...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(13)
- Άμυνα(40)
- Αστυνομικά(30)
- Εκπαίδευση(239)
- Εργασία(45)
- Θρησκεία(12)
- Κοινωνία(531)
- Νομικά(1)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(527)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.