Πώς να μαλακώσετε ένα άγουρο αβοκάντο σε 1 λεπτό
Η πιο γρήγορη και ασφαλής μέθοδος για να το απολαύσετε αμέσως. Πολλές φορές, ακόμη κι αν περάσουν μέρες, τα αβοκάντο δεν έχουν φτάσει να έχουν αυτή τη βουτυράτη και κρεμώδη σύσταση, που είναι η ιδανική είτε αν θέλουμε να το κόψουμε σε κομματάκια στη σαλάτα μας είτε αν θέλουμε να το λιώσουμε και να φτιάξουμε γκουακαμόλε. Κάποιες φορές ξεγελιόμαστε και το κόβουμε πριν την ώρα του και το αποτέλεσμα στο δάγκωμα και από άποψη γεύσης και, κυρίως, από άποψη υφής, είναι δυσάρεστο. Υπάρχει όμως ένα κόλπο που μπορεί να μας λύσει τα χέρια. Το ξέρατε ότι μπορούμε να "ωριμάσουμε" ένα άγουρο αβοκάντο σε ένα μόλις λεπτό; Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι το φούρνο μικροκυμάτων. Αρχικά θα πρέπει να κόψουμε τα αβοκάντο στη μέση, κατά μήκος και να αφαιρέσουμε το κουκούτσι. Στη συνέχεια, καλύπτουμε τα αβοκάντο με πλαστική μεμβράνη τροφίμων και τα βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων. (Οι περισσότερες μεμβράνες μπαίνουν στο φούρνο μικροκυμάτων, αλλά για να...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(33)
- Άμυνα(30)
- Αστυνομικά(26)
- Εκπαίδευση(223)
- Εργασία(41)
- Θρησκεία(28)
- Κοινωνία(513)
- Νομικά(19)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(483)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.