πριν από  1 ώρα 28 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η πιο γρήγορη και ασφαλής μέθοδος για να το απολαύσετε αμέσως. Πολλές φορές, ακόμη κι αν περάσουν μέρες, τα αβοκάντο δεν έχουν φτάσει να έχουν αυτή τη βουτυράτη και κρεμώδη σύσταση, που είναι η ιδανική είτε αν θέλουμε να το κόψουμε σε κομματάκια στη σαλάτα μας είτε αν θέλουμε να το λιώσουμε και να φτιάξουμε γκουακαμόλε. Κάποιες φορές ξεγελιόμαστε και το κόβουμε πριν την ώρα του και το αποτέλεσμα στο δάγκωμα και από άποψη γεύσης και, κυρίως, από άποψη υφής, είναι δυσάρεστο. Υπάρχει όμως ένα κόλπο που μπορεί να μας λύσει τα χέρια. Το ξέρατε ότι μπορούμε να "ωριμάσουμε" ένα άγουρο αβοκάντο σε ένα μόλις λεπτό; Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι το φούρνο μικροκυμάτων. Αρχικά θα πρέπει να κόψουμε τα αβοκάντο στη μέση, κατά μήκος και να αφαιρέσουμε το κουκούτσι. Στη συνέχεια, καλύπτουμε τα αβοκάντο με πλαστική μεμβράνη τροφίμων και τα βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων. (Οι περισσότερες μεμβράνες μπαίνουν στο φούρνο μικροκυμάτων, αλλά για να...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation