Πώς να παγώσετε τη μπύρα σας σε χρόνο-ρεκόρ
3+1 δοκιμασμένες λύσεις Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και η καλοκαιρινή διάθεση χτυπά κόκκινο, μια παγωμένη μπύρα μοιάζει με το απόλυτο δροσιστικό καταφύγιο. Τι γίνεται, όμως, όταν η μπύρα σας βρίσκεται ακόμη στη θερμοκρασία δωματίου και οι καλεσμένοι - ή η ανάγκη για χαλάρωση - δεν περιμένουν; Η λύση έρχεται μέσα από τέσσερις απλές, πρακτικές και απολύτως δοκιμασμένες μεθόδους που υπόσχονται να μετατρέψουν το χλιαρό κουτάκι σε δροσερή απόλαυση μέσα σε λίγα λεπτά - χρησιμοποιώντας μόνο υλικά που ήδη έχετε στην κουζίνα σας. 1. Παγωμένο μπάνιο με αλάτι Για όσους θέλουν να παγώσουν περισσότερες από μία μπύρες ταυτόχρονα, η λύση είναι απλή: ένα μεγάλο μπολ, νερό, παγάκια και λίγο αλάτι. Το αλάτι μειώνει το σημείο πήξης του νερού, επιτρέποντας στους πάγους να διατηρούνται σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες - με αποτέλεσμα η μπύρα να παγώνει πιο γρήγορα. 2. Η μέθοδος της χαρτοπετσέτας Αν σας πιέζει ο χρόνος, τυλίξτε το μπουκάλι ή το κουτάκι της...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(16)
- Άμυνα(70)
- Αστυνομικά(85)
- Εκπαίδευση(161)
- Εργασία(79)
- Θρησκεία(3)
- Κοινωνία(531)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(457)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.