Ραβανί με γιαούρτι και μήλο - αφράτο και αρωματικό
Το ραβανί είναι από τα πιο αγαπημένα παραδοσιακά σιροπιαστά γλυκά, καθώς συνδυάζει πλούσια γεύση και ανάλαφρη υφή. Υλικά: 800 γρ. ζάχαρη 1 λίτρο νερό Φλούδα από πορτοκάλι 1 ξυλάκι κανέλα 5 γαρίφαλα 2 βανίλιες Χυμός από μισό λεμόνι 8 αυγά 200 γρ. ζάχαρη 400 ml λάδι 400 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2 βανίλιες 1 κ.γ. κανέλα ½ κ.γ. γαρίφαλο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 600 γρ. χονδρό σιμιγδάλι 3 μήλα τριμμένα Εκτέλεση: Βράζουμε σε κατσαρόλα το νερό, τη ζάχαρη, τη φλούδα πορτοκαλιού, την κανέλα και τα γαρίφαλα για 5 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τις βανίλιες και το χυμό λεμονιού. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το λάδι και το γιαούρτι ανακατεύοντας καλά. Αρωματίζουμε με τις βανίλιες, την κανέλα, το γαρίφαλο και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το προσθέτουμε στο μείγμα. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και στο τέλος τα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(20)
- Αστυνομικά(39)
- Εκπαίδευση(234)
- Εργασία(39)
- Θρησκεία(12)
- Κοινωνία(533)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(662)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.