πριν από  2 ημέρες 12 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το ραβανί είναι από τα πιο αγαπημένα παραδοσιακά σιροπιαστά γλυκά, καθώς συνδυάζει πλούσια γεύση και ανάλαφρη υφή. Υλικά: 800 γρ. ζάχαρη 1 λίτρο νερό Φλούδα από πορτοκάλι 1 ξυλάκι κανέλα 5 γαρίφαλα 2 βανίλιες Χυμός από μισό λεμόνι 8 αυγά 200 γρ. ζάχαρη 400 ml λάδι 400 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2 βανίλιες 1 κ.γ. κανέλα ½ κ.γ. γαρίφαλο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 600 γρ. χονδρό σιμιγδάλι 3 μήλα τριμμένα Εκτέλεση: Βράζουμε σε κατσαρόλα το νερό, τη ζάχαρη, τη φλούδα πορτοκαλιού, την κανέλα και τα γαρίφαλα για 5 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τις βανίλιες και το χυμό λεμονιού. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το λάδι και το γιαούρτι ανακατεύοντας καλά. Αρωματίζουμε με τις βανίλιες, την κανέλα, το γαρίφαλο και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το προσθέτουμε στο μείγμα. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και στο τέλος τα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation