Ρεβίθια στη φριτέζα αέρος: Το τραγανό και υγιεινό σνακ που θα αγαπήσετε
Όταν η λιγούρα για κάτι αλμυρό και τραγανό χτυπάει την πόρτα, η εύκολη λύση δεν είναι απαραίτητα και ανθυγιεινή. Υλικά: Ρεβίθια (μουλιασμένα από την προηγούμενη ημέρα) Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Αλάτι Προαιρετικά: τα αγαπημένα σας μπαχαρικά Εκτέλεση: Μουλιάζετε τα ρεβίθια αποβραδίς και την επόμενη μέρα τα στεγνώνετε πολύ καλά με καθαρή πετσέτα. Αυτό το στάδιο είναι βασικό για να πετύχετε την απόλυτη τραγανότητα. Τα ρίχνετε σε ένα μπολ, προσθέτετε ελαιόλαδο, αλάτι και μπαχαρικά της επιλογής σας (όπως πάπρικα, κύμινο ή σκόνη σκόρδου) και τα ανακατεύετε καλά. Τα απλώνετε σε μια στρώση στη φριτέζα αέρος και ψήνετε στους 200°C για περίπου 8-10 λεπτά, μέχρι να πάρουν ρόδινο-χρυσαφί χρώμα. Τα σερβίρετε ζεστά, σε ανοικτό μπολ, για να διατηρήσουν την τραγανότητά τους.Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα Απόλυτος θρίαμβος για μαθήτρια πολύτεκνης οικογένειας - 20 σε όλα τα μαθήματα στις Πανελλαδικές
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(23)
- Άμυνα(74)
- Αστυνομικά(131)
- Εκπαίδευση(211)
- Εργασία(97)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(501)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(596)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.