πριν από  2 ώρες 38 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Όταν η λιγούρα για κάτι αλμυρό και τραγανό χτυπάει την πόρτα, η εύκολη λύση δεν είναι απαραίτητα και ανθυγιεινή. Υλικά: Ρεβίθια (μουλιασμένα από την προηγούμενη ημέρα) Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Αλάτι Προαιρετικά: τα αγαπημένα σας μπαχαρικά Εκτέλεση: Μουλιάζετε τα ρεβίθια αποβραδίς και την επόμενη μέρα τα στεγνώνετε πολύ καλά με καθαρή πετσέτα. Αυτό το στάδιο είναι βασικό για να πετύχετε την απόλυτη τραγανότητα. Τα ρίχνετε σε ένα μπολ, προσθέτετε ελαιόλαδο, αλάτι και μπαχαρικά της επιλογής σας (όπως πάπρικα, κύμινο ή σκόνη σκόρδου) και τα ανακατεύετε καλά. Τα απλώνετε σε μια στρώση στη φριτέζα αέρος και ψήνετε στους 200°C για περίπου 8-10 λεπτά, μέχρι να πάρουν ρόδινο-χρυσαφί χρώμα. Τα σερβίρετε ζεστά, σε ανοικτό μπολ, για να διατηρήσουν την τραγανότητά τους.Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα Απόλυτος θρίαμβος για μαθήτρια πολύτεκνης οικογένειας - 20 σε όλα τα μαθήματα στις Πανελλαδικές

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation