πριν από  1 ημέρα 2 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η προσθήκη αλλαντικού δίνει έξτρα γεύση, ενώ το συνδυασμό του μπρόκολου, των τυριών και του ψωμιού το καθιστά πλούσιο σε γεύση και θρεπτικά συστατικά. Υλικά: 2-3 φλιτζάνια βρασμένο μπρόκολο ή κουνουπίδι, κομμένο σε μικρά μπουκετάκια 150 γρ. σύγλινο ή άλλο αλλαντικό της επιλογής (π.χ. καπνιστό μπέικον ή χωριάτικο λουκάνικο), σε μικρά κομμάτια 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί, χωρίς κόρα, σε μικρές μπουκιές 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 40 ml ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι φέτα, θρυμματισμένη 1 κουτ. γλυκού ξερή ρίγανη 4 αυγά 100 ml γάλα 3 κουτ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα ή σκληρή γραβιέρα Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C. Σε ένα ταψί διαμέτρου 22 εκ. ή σε μικρό πυρέξ, ανακατεύουμε το αλλαντικό, τα κομμάτια ψωμιού, το σκόρδο, το λάδι, τη μισή ρίγανη και αλατοπίπερο. Ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά στο μεσαίο ράφι, μέχρι το ψωμί να ροδίσει ελαφρά. Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε τα υλικά να κρυώσουν λίγο.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation