Σουφλέ μπρόκολο: Ένα γρήγορο γεύμα για όλη την οικογένεια
Η προσθήκη αλλαντικού δίνει έξτρα γεύση, ενώ το συνδυασμό του μπρόκολου, των τυριών και του ψωμιού το καθιστά πλούσιο σε γεύση και θρεπτικά συστατικά. Υλικά: 2-3 φλιτζάνια βρασμένο μπρόκολο ή κουνουπίδι, κομμένο σε μικρά μπουκετάκια 150 γρ. σύγλινο ή άλλο αλλαντικό της επιλογής (π.χ. καπνιστό μπέικον ή χωριάτικο λουκάνικο), σε μικρά κομμάτια 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί, χωρίς κόρα, σε μικρές μπουκιές 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 40 ml ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι φέτα, θρυμματισμένη 1 κουτ. γλυκού ξερή ρίγανη 4 αυγά 100 ml γάλα 3 κουτ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα ή σκληρή γραβιέρα Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C. Σε ένα ταψί διαμέτρου 22 εκ. ή σε μικρό πυρέξ, ανακατεύουμε το αλλαντικό, τα κομμάτια ψωμιού, το σκόρδο, το λάδι, τη μισή ρίγανη και αλατοπίπερο. Ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά στο μεσαίο ράφι, μέχρι το ψωμί να ροδίσει ελαφρά. Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε τα υλικά να κρυώσουν λίγο.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(33)
- Άμυνα(53)
- Αστυνομικά(37)
- Εκπαίδευση(232)
- Εργασία(67)
- Θρησκεία(66)
- Κοινωνία(555)
- Νομικά(22)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(669)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.