Σπανακόπιτα σε 1 λεπτό: Ιδανική για όταν δεν έχετε χρόνο
Με μια γεύση που θυμίζει παραδοσιακή σπανακόπιτα, αλλά χωρίς το φύλλο και τα αυγά, είναι έτοιμη για ψήσιμο σε ελάχιστο χρόνο. Υλικά: 200 ml πλήρες γάλα 200 γρ. πλήρες γιαούρτι 50 γρ. βούτυρο αγελάδος Lurpak 150 γρ. ψιλό σιμιγδάλι 400 γρ. κατεψυγμένο και στραγγισμένο σπανάκι 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 200 γρ. φέτα 1 κ.γ. baking powder 1/2 κ.γ. αλάτι 2 κ.σ. άνηθο ή μαϊντανό Πιπέρι κατά βούληση Εκτέλεση: Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε το γάλα, το γιαούρτι, το λιωμένο βούτυρο, το αλάτι και το πιπέρι με το σύρμα. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το baking powder και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το σπανάκι (που έχουμε ξεπαγώσει και ψιλοκόψει), το κρεμμυδάκι και τον άνηθο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Τέλος, προσθέτουμε τη φέτα, σπάζοντας την με τα χέρια σε μικρά κομμάτια. Ανακατεύουμε μια τελευταία φορά και αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για 15 λεπτά. Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180°C...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(23)
- Άμυνα(65)
- Αστυνομικά(100)
- Εκπαίδευση(194)
- Εργασία(109)
- Θρησκεία(5)
- Κοινωνία(499)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(5)
- Πολιτική(527)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.