Σπιτικά ψωμάκια: Εύκολα και αφράτα
Αν αναζητάτε μια απλή, γρήγορη και αξιόπιστη συνταγή για ψωμάκια που θα εντυπωσιάσουν με την υφή και τη γεύση τους, τότε αυτή η πρόταση είναι για εσάς. Υλικά: 330 ml χλιαρό νερό 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 φακελάκι (7 γρ.) ξηρή μαγιά 1 πρέζα ζάχαρη 425 γρ. αλεύρι σκληρό για ψωμί (μην το αντικαταστήσετε) 8 γρ. αλάτι Λίγο επιπλέον αλεύρι για το πλάσιμο Εκτέλεση: Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμείξτε το νερό, το ελαιόλαδο, τη μαγιά και τη ζάχαρη. Ανακατέψτε και αφήστε το μείγμα να σταθεί για 5 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να αφρίζει. Προσθέστε το αλεύρι και ανακατέψτε, στη συνέχεια ρίξτε το αλάτι και ζυμώστε μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά σε μια απαλή ζύμη. Σκεπάστε το μπολ και αφήστε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά. Με βρεγμένα χέρια, διπλώστε απαλά τη ζύμη από τις άκρες προς το κέντρο. Καλύψτε ξανά και αφήστε την να ξεκουραστεί άλλα 30 λεπτά. Επαναλάβετε τη διαδικασία του διπλώματος και έπειτα αφήστε τη ζύμη να φουσκώσει για 1 ώρα.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(17)
- Άμυνα(35)
- Αστυνομικά(24)
- Εκπαίδευση(206)
- Εργασία(73)
- Θρησκεία(9)
- Κοινωνία(597)
- Νομικά(29)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(610)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.