πριν από  1 ημέρα 12 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Σε αυτή τη συνταγή, σας δείχνουμε βήμα-βήμα πώς να φτιάξετε το τέλειο σαγανάκι, χρησιμοποιώντας κασέρι και λίγα μόνο υλικά, σε λιγότερο από 10 λεπτά Το σαγανάκι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και χαρακτηριστικά ορεκτικά της ελληνικής κουζίνας. Με τη χρυσαφένια, τραγανή κρούστα του και το απολαυστικά λιωμένο τυρί στο εσωτερικό, αποτελεί μια γεύση που δύσκολα ξεχνά κανείς.Υλικά (για 1 μερίδα) 1 κομμάτι τυρί κασέρι (περίπου 110 γραμμάρια) ¼ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ή όσο χρειαστεί) 1 κουταλιά της σούπας νερό (ή όσο χρειαστεί για επάλειψη) 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας κονιάκ (σε θερμοκρασία δωματίου) Χυμός από ½ λεμόνι (ή σύμφωνα με τη γεύση) 1 κουταλιά της σούπας φρέσκος μαϊντανός (ψιλοκομμένος)Οδηγίες εκτέλεσης Ετοιμασία του τυριού Αλείψτε καλά και τις δύο πλευρές του τυριού κασέρι με λίγο νερό. Στη συνέχεια, περάστε το τυρί από το αλεύρι, φροντίζοντας να καλυφθεί πλήρως ώστε να σχηματιστεί τραγανή...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation