Συνταγή για Σαγανάκι: Το απόλυτο τηγανητό τυρί της ελληνικής κουζίνας
Σε αυτή τη συνταγή, σας δείχνουμε βήμα-βήμα πώς να φτιάξετε το τέλειο σαγανάκι, χρησιμοποιώντας κασέρι και λίγα μόνο υλικά, σε λιγότερο από 10 λεπτά Το σαγανάκι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και χαρακτηριστικά ορεκτικά της ελληνικής κουζίνας. Με τη χρυσαφένια, τραγανή κρούστα του και το απολαυστικά λιωμένο τυρί στο εσωτερικό, αποτελεί μια γεύση που δύσκολα ξεχνά κανείς.Υλικά (για 1 μερίδα) 1 κομμάτι τυρί κασέρι (περίπου 110 γραμμάρια) ¼ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ή όσο χρειαστεί) 1 κουταλιά της σούπας νερό (ή όσο χρειαστεί για επάλειψη) 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας κονιάκ (σε θερμοκρασία δωματίου) Χυμός από ½ λεμόνι (ή σύμφωνα με τη γεύση) 1 κουταλιά της σούπας φρέσκος μαϊντανός (ψιλοκομμένος)Οδηγίες εκτέλεσης Ετοιμασία του τυριού Αλείψτε καλά και τις δύο πλευρές του τυριού κασέρι με λίγο νερό. Στη συνέχεια, περάστε το τυρί από το αλεύρι, φροντίζοντας να καλυφθεί πλήρως ώστε να σχηματιστεί τραγανή...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(12)
- Άμυνα(79)
- Αστυνομικά(23)
- Εκπαίδευση(192)
- Εργασία(44)
- Θρησκεία(22)
- Κοινωνία(659)
- Νομικά(11)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(589)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.