Συνταγή για χοιρινό ψητό με τραγανή κρούστα - Το μυστικό που θα λατρέψετε
Η τέλεια τραγανή κρούστα στο χοιρινό ψητό είναι ο στόχος κάθε σπιτικού μάγειρα - κι όμως είναι πιο εύκολη απ' ό,τι φαντάζεστε! Με απλά υλικά και λίγη προετοιμασία, θα φτιάξετε ζουμερό κρέας με ακαταμάχητη, αλατισμένη πέτσα που ξετρελαίνει τους πάντες στο τραπέζι.Υλικά 2 κιλά μπούτι χοιρινό με πέτσα 3 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε φέτες 15 γρ. φρέσκο φασκόμηλο, ψιλοκομμένο 3 μεγάλες πατάτες, κομμένες σε χοντρές φέτες 2 κ.σ. φυτικό λάδι 1 κ.σ. νιφάδες θαλασσινού αλατιούΟδηγίες Προετοιμασία (2 ώρες πριν το ψήσιμο): Στεγνώστε καλά το χοιρινό με χαρτί κουζίνας - το στέγνωμα είναι το κλειδί για τραγανή κρούστα. Χαράξτε την πέτσα 10-12 φορές, μέχρι το λίπος αλλά όχι το κρέας. Αφήστε το ακάλυπτο στο ψυγείο για 1,5 ώρα να στεγνώσει καλά. Προθέρμανση (30 λεπτά πριν): Βγάλτε το χοιρινό από το ψυγείο να πάρει θερμοκρασία δωματίου. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 230°C (αέρας 210°C). Με την πέτσα προς τα κάτω, κάντε τρύπες στο κρέας και τοποθετήστε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(16)
- Άμυνα(56)
- Αστυνομικά(101)
- Εκπαίδευση(122)
- Εργασία(94)
- Θρησκεία(3)
- Κοινωνία(441)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(366)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.