Τα 10 πιο ασυνήθιστα ελληνικά φαγητά σύμφωνα με τους τουρίστες
Η ελληνική κουζίνα περιλαμβάνει μερικά πιάτα που για τους ντόπιους είναι καθημερινά, αλλά για τους ξένους μοιάζουν παράξενα και ενίοτε σοκαριστικά. 1. Αρνί στη σούβλα Το απόλυτο ελληνικό παραδοσιακό πιάτο, ειδικά το Πάσχα ή σε γιορτές, όπου ολόκληρο αρνί γυρνάει πάνω στη σούβλα. Για τους Έλληνες είναι απόλαυση, για τους ξένους όμως η εικόνα ενός ολόκληρου ζώου να ψήνεται ζωντανά μπορεί να προκαλεί αίσθηση αποστροφής. 2. Κοκορέτσι Φτιαγμένο από έντερα και διάφορα όργανα αιγοπροβάτων, το κοκορέτσι παραμένει κλασικό ελληνικό μεζεδάκι, παρά τις ευρωπαϊκές οδηγίες για περιορισμό ορισμένων συστατικών λόγω ασθενειών. Η παράδοση όμως το κρατά ζωντανό στα τραπέζια μας. 3. Γαρδουμπάκια Μικρά εντοσθιακά ρολά που βράζονται στην κατσαρόλα. Παρόλο που μπορεί να φαίνονται περίεργα, είναι ένα γαστρονομικό έργο τέχνης για όσους εκτιμούν την παραδοσιακή μαγειρική. 4. Πατσάς Η σούπα των ξενύχτηδων, συνήθως φτιαγμένη με χοιρινή κοιλιά και ποδαράκια...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(64)
- Αστυνομικά(36)
- Εκπαίδευση(217)
- Εργασία(42)
- Θρησκεία(19)
- Κοινωνία(571)
- Νομικά(28)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(398)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.