πριν από  2 ημέρες 9 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η ελληνική κουζίνα περιλαμβάνει μερικά πιάτα που για τους ντόπιους είναι καθημερινά, αλλά για τους ξένους μοιάζουν παράξενα και ενίοτε σοκαριστικά. 1. Αρνί στη σούβλα Το απόλυτο ελληνικό παραδοσιακό πιάτο, ειδικά το Πάσχα ή σε γιορτές, όπου ολόκληρο αρνί γυρνάει πάνω στη σούβλα. Για τους Έλληνες είναι απόλαυση, για τους ξένους όμως η εικόνα ενός ολόκληρου ζώου να ψήνεται ζωντανά μπορεί να προκαλεί αίσθηση αποστροφής. 2. Κοκορέτσι Φτιαγμένο από έντερα και διάφορα όργανα αιγοπροβάτων, το κοκορέτσι παραμένει κλασικό ελληνικό μεζεδάκι, παρά τις ευρωπαϊκές οδηγίες για περιορισμό ορισμένων συστατικών λόγω ασθενειών. Η παράδοση όμως το κρατά ζωντανό στα τραπέζια μας. 3. Γαρδουμπάκια Μικρά εντοσθιακά ρολά που βράζονται στην κατσαρόλα. Παρόλο που μπορεί να φαίνονται περίεργα, είναι ένα γαστρονομικό έργο τέχνης για όσους εκτιμούν την παραδοσιακή μαγειρική. 4. Πατσάς Η σούπα των ξενύχτηδων, συνήθως φτιαγμένη με χοιρινή κοιλιά και ποδαράκια...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation