πριν από  5 ώρες 5 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το αλάτι, βασικό στοιχείο της καθημερινής μας διατροφής, έχει πολύ περισσότερες μορφές από το συνηθισμένο λευκό που γνωρίζουμε. Μορφές αλατιού και χαρακτηριστικά τους Κοινό μαγειρικό αλάτι Αποτελεί τη βασική επιλογή στα περισσότερα νοικοκυριά. Υφίσταται πλύση και καθαρισμό, ώστε να απομακρυνθούν οι προσμείξεις, ενώ χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική. Καθαρισμένο μαγειρικό αλάτι Πιο επεξεργασμένο από το κοινό, έχει λευκό χρώμα και ελαφρώς θολή διάλυση στο νερό. Περιέχει μικρό ποσοστό μαγνησίου και υγρασίας, ενώ επιτρέπεται να εμπλουτίζεται με ιωδιούχο κάλιο για επιπλέον διατροφική ενίσχυση. Επιτραπέζιο αλάτι Είναι το πιο επεξεργασμένο είδος, με λείο κόκκο και σταθερή υφή. Κατά τη διαδικασία παραγωγής του, προστίθενται αντισυσσωματικοί παράγοντες για να παραμένει στεγνό και ευκολομετάβλητο, ακόμα και σε υγρές συνθήκες. Ιωδιούχο αλάτι Εμπλουτισμένο με ιώδιο, συμβάλλει στην πρόληψη διατροφικών ελλείψεων. Πρέπει να αποθηκεύεται σε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation