Τα πιο συχνά λάθη που καταστρέφουν τη γεύση του καφέ σας
Ο καφές είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα παγκοσμίως και η σωστή του γεύση εξαρτάται όχι μόνο από την ποιότητα, αλλά και από τον τρόπο που τον αποθηκεύουμε. Τα πιο συνηθισμένα λάθη που επηρεάζουν την ποιότητα του καφέ και οι τρόποι για να τα διορθώσετε. 1. Αποθήκευση στον πάγκο της κουζίνας Πολλοί τοποθετούν τον καφέ κοντά στον φούρνο ή στο νεροχύτη για λόγους ευκολίας. Όμως η ζέστη και η υγρασία καταστρέφουν τα φυσικά έλαια του καφέ, αλλοιώνοντας τη γεύση του και κάνοντάς τον πικρό ή άτονο. Συμβουλή: Φυλάξτε τον καφέ σε σκιερό, δροσερό σημείο της κουζίνας, μακριά από πηγές θερμότητας και υγρασίας. 2. Αποθήκευση σε ανοιχτή συσκευασία ή απλό δοχείο Η επαφή με τον αέρα είναι από τους βασικότερους εχθρούς του καφέ. Οξείδωση σημαίνει απώλεια αρώματος και γεύσης, ειδικά για τον αλεσμένο καφέ, που εκτίθεται περισσότερο λόγω της μεγάλης επιφάνειάς του. Συμβουλή: Τοποθετήστε τον καφέ σε αεροστεγές δοχείο ή κρατήστε τον στο αρχικό...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(12)
- Άμυνα(26)
- Αστυνομικά(30)
- Εκπαίδευση(192)
- Εργασία(30)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(579)
- Νομικά(10)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(563)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.