Τα τρόφιμα που δεν πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο: Πώς να τα φυλάξετε σωστά
Ορισμένα τρόφιμα χάνουν τη γεύση, τη φρεσκάδα ή και τα θρεπτικά τους συστατικά όταν φυλάσσονται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ας δούμε ποια τρόφιμα πρέπει να αποφεύγουμε να βάζουμε στο ψυγείο και πώς να τα αποθηκεύουμε σωστά: Μπανάνες Η ψύξη προκαλεί ταχεία μαύρισμα και υπερβολική μαλακότητα. Καλύτερα να τις αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου σε ένα μπολ για πιο αργή ωρίμανση και καλύτερη γεύση. Βασιλικός Το ψυγείο καταστρέφει τα φύλλα του λόγω της υγρασίας, προκαλώντας αλλαγή χρώματος και σάπισμα. Κρατήστε τον σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από το νερό. Κρεμμύδια Ολόκληρα κρεμμύδια δεν πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο γιατί μαλακώνουν γρήγορα. Ιδανικά φυλάσσονται σε σκοτεινό και ξηρό μέρος, μακριά από πατάτες, οι οποίες εκκρίνουν αιθυλένιο και προκαλούν βλάστηση. Τα κομμένα κρεμμύδια μπορούν να μπουν σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Πατάτες Η ψύξη μετατρέπει το άμυλο σε ζάχαρη, με αποτέλεσμα γλυκιά γεύση και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(26)
- Άμυνα(18)
- Αστυνομικά(18)
- Εκπαίδευση(277)
- Εργασία(27)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(516)
- Νομικά(24)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(792)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.