πριν από  19 ώρες 4 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ορισμένα τρόφιμα χάνουν τη γεύση, τη φρεσκάδα ή και τα θρεπτικά τους συστατικά όταν φυλάσσονται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ας δούμε ποια τρόφιμα πρέπει να αποφεύγουμε να βάζουμε στο ψυγείο και πώς να τα αποθηκεύουμε σωστά: Μπανάνες Η ψύξη προκαλεί ταχεία μαύρισμα και υπερβολική μαλακότητα. Καλύτερα να τις αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου σε ένα μπολ για πιο αργή ωρίμανση και καλύτερη γεύση. Βασιλικός Το ψυγείο καταστρέφει τα φύλλα του λόγω της υγρασίας, προκαλώντας αλλαγή χρώματος και σάπισμα. Κρατήστε τον σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από το νερό. Κρεμμύδια Ολόκληρα κρεμμύδια δεν πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο γιατί μαλακώνουν γρήγορα. Ιδανικά φυλάσσονται σε σκοτεινό και ξηρό μέρος, μακριά από πατάτες, οι οποίες εκκρίνουν αιθυλένιο και προκαλούν βλάστηση. Τα κομμένα κρεμμύδια μπορούν να μπουν σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Πατάτες Η ψύξη μετατρέπει το άμυλο σε ζάχαρη, με αποτέλεσμα γλυκιά γεύση και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation