Θρεπτική και χορταστική συνταγή για σαλάτα ρεβιθιών
Πρόκειται για μια vegan, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά συνταγή, που μπορεί να προσαρμοστεί με τα λαχανικά της εποχής ή αυτά που προτιμάτε. Υλικά: 250 γρ. βρασμένα ρεβύθια 1 βρασμένο παντζάρι 2 τριμμένα καρότα 1 αβοκάντο σε καρέ 1/2 φλ. ρόδι καθαρισμένο 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κ.σ. μαϊντανό 2 κ.σ. άνηθο 2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο 1/2 φλ. βρασμένη κόκκινη κινόα ή φαγόπυρο 1/2 φλ. μαύρες σταφίδες Φύλλα σπανάκι ή ρόκα 1/3 φλ. ελαιόλαδο Χυμός από 1 μικρό λεμόνι 1 κ.γ. καρύ 1 κ.σ. ξύδι από κρασί 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.γ. μέλι ή πετιμέζι 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση: Τοποθετήστε τα ρεβύθια σε μεγάλο μπολ. Προσθέστε τη βρασμένη κινόα, τα λαχανικά σε κομμάτια και τα μυρωδικά (μαϊντανό, άνηθο, δυόσμο). Χτυπήστε στο μπλέντερ όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και περιχύστε τη σαλάτα. Ανακατέψτε καλά και αφήστε, αν έχετε χρόνο, να μαριναριστεί στο ψυγείο. Προσθέστε τα φύλλα σπανάκι ή ρόκα τελευταία στιγμή και σερβίρετε.Όλες οι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(34)
- Άμυνα(37)
- Αστυνομικά(41)
- Εκπαίδευση(213)
- Εργασία(40)
- Θρησκεία(13)
- Κοινωνία(560)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(694)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.