Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για τους μύθους γύρω από το αλκοόλ
Ερευνητές αποδομούν τους πιο διαδεδομένους μύθους και εξηγούν γιατί, στην πραγματικότητα, κανένα αλκοολούχο ποτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί "υγιεινό". Η ψευδαίσθηση της "καθαρής" τεκίλας Τα τελευταία χρόνια, η τεκίλα έχει αποκτήσει φήμη ως "καθαρότερο" και "ελαφρύτερο" ποτό. Παρουσιάζεται ως χαμηλό σε θερμίδες, χωρίς πρόσθετα και, υποτίθεται, χωρίς hangover. Παρόλα αυτά, οι ειδικοί επισημαίνουν πως πρόκειται απλώς για ένα επικοινωνιακό τέχνασμα. Ο David Jernigan, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, τονίζει: "Δεν υπάρχει υγιεινό αλκοόλ. Όταν ένα προϊόν που προκαλεί βλάβη προβάλλεται ως ευεργετικό, αυτό είναι καθαρό μάρκετινγκ". Μύθος 1: Η τεκίλα σε μεθάει πιο γρήγορα Η ένταση της μέθης δεν εξαρτάται από το είδος του ποτού αλλά από την ποσότητα της αιθανόλης - η οποία είναι σχεδόν ίδια σε όλα τα αλκοολούχα. Παράγοντες όπως το βάρος, η ηλικία, η διατροφή ή το πόσο γρήγορα πίνει κάποιος, καθορίζουν πόσο γρήγορα θα φτάσει στη μέθη.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(28)
- Άμυνα(44)
- Αστυνομικά(37)
- Εκπαίδευση(279)
- Εργασία(55)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(603)
- Νομικά(2)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(705)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.