πριν από  2 ημέρες 2 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Σύμφωνα με νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Σαν Ντιέγκο, η θερμοκρασία των τροφίμων και των ποτών που καταναλώνουμε μπορεί να επηρεάσει τόσο την ψυχική μας κατάσταση όσο και την υγεία του πεπτικού συστήματος. Η μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο British Journal of Nutrition, εξέτασε πάνω από 400 ενήλικες ασιατικής και δυτικής καταγωγής σε όλη την επικράτεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η θερμοκρασία των τροφίμων, παράγοντα που η παραδοσιακή ασιατική ιατρική αναγνωρίζει εδώ και αιώνες, συνδέεται με το άγχος, την αϋπνία και τα γαστρεντερικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, στους ασιατικής καταγωγής συμμετέχοντες, η κατανάλωση περισσότερων κρύων ροφημάτων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συνδέθηκε με αυξημένα επίπεδα άγχους, προβλήματα ύπνου και αίσθημα δυσφορίας στην κοιλιά. Αντίθετα, οι λευκοί συμμετέχοντες που προτιμούσαν ζεστά ροφήματα τον χειμώνα ανέφεραν καλύτερη διάθεση, καλύτερη ποιότητα ύπνου και λιγότερα πεπτικά...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation