Τι αποκαλύπτει η θερμοκρασία των τροφίμων για την υγεία σας
Σύμφωνα με νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Σαν Ντιέγκο, η θερμοκρασία των τροφίμων και των ποτών που καταναλώνουμε μπορεί να επηρεάσει τόσο την ψυχική μας κατάσταση όσο και την υγεία του πεπτικού συστήματος. Η μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο British Journal of Nutrition, εξέτασε πάνω από 400 ενήλικες ασιατικής και δυτικής καταγωγής σε όλη την επικράτεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η θερμοκρασία των τροφίμων, παράγοντα που η παραδοσιακή ασιατική ιατρική αναγνωρίζει εδώ και αιώνες, συνδέεται με το άγχος, την αϋπνία και τα γαστρεντερικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, στους ασιατικής καταγωγής συμμετέχοντες, η κατανάλωση περισσότερων κρύων ροφημάτων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συνδέθηκε με αυξημένα επίπεδα άγχους, προβλήματα ύπνου και αίσθημα δυσφορίας στην κοιλιά. Αντίθετα, οι λευκοί συμμετέχοντες που προτιμούσαν ζεστά ροφήματα τον χειμώνα ανέφεραν καλύτερη διάθεση, καλύτερη ποιότητα ύπνου και λιγότερα πεπτικά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(18)
- Άμυνα(20)
- Αστυνομικά(30)
- Εκπαίδευση(178)
- Εργασία(21)
- Θρησκεία(10)
- Κοινωνία(561)
- Νομικά(17)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(538)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.