πριν από  9 ώρες 33 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ας δούμε αναλυτικά τι περιλαμβάνει η σύνθεση ενός εμπορικού παγωτού και ποιους κωδικούς αξίζει να προσέχουμε. Τα βασικά συστατικά Γαλακτοκομικά προϊόντα Η βάση πολλών παγωτών είναι το γάλα και τα παράγωγά του. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν φρέσκο ή αποβουτυρωμένο γάλα, γάλα σε σκόνη, εβαπορέ, κρέμα γάλακτος ή ορό γάλακτος. Όλα αυτά εντάσσονται στις προβλέψεις του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών (Κ.Τ.Π.). Πόσιμο νερό Χρησιμοποιείται για τη διάλυση ή αραίωση υλικών και πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές της νομοθεσίας για πόσιμο νερό. Λίπη και έλαια Στα παγωτά μπορούν να περιλαμβάνονται ζωικά λίπη ή φυτικά έλαια, όπως ελαιόλαδο, ηλιέλαιο ή βούτυρο. Ο τύπος και η ποιότητά τους επηρεάζουν τη γεύση και την υφή. Γλυκαντικές ύλες Περιλαμβάνουν ζάχαρη, γλυκόζη, φρουκτόζη, σιρόπια ή ακόμη και τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, όπως ασπαρτάμη ή σακχαρίνη. Αυγά και παράγωγα Σε πολλά παγωτά προστίθενται αυγά, ολόκληρα ή σε μορφή σκόνης, κυρίως για λόγους υφής...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation