Τηγανητά καλαμαράκια με τραγανό πανέ: Από τη θάλασσα... στο τραπέζι σας, σε λίγα μόλις λεπτά
Πώς να φτιάξετε τα καλύτερα τηγανητά καλαμαράκια Λίγα πιάτα καταφέρνουν να μεταφέρουν τόσο άμεσα την αίσθηση του ελληνικού καλοκαιριού όσο ένα πιάτο με φρεσκοτηγανισμένα καλαμαράκια. Είτε τα απολαμβάνετε σε ένα ταβερνάκι δίπλα στο κύμα είτε στο μπαλκόνι του σπιτιού σας, αυτό το αγαπημένο μεζεδάκι συνδυάζει τη θαλασσινή φρεσκάδα με την ακαταμάχητη τραγανότητα του χρυσαφένιου πανέ. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μια απλή αλλά απόλυτα επιτυχημένη συνταγή για να τα ετοιμάσετε μόνοι σας, χωρίς κόπο και με εγγυημένο αποτέλεσμα.Συνταγή: Τραγανά Τηγανητά Καλαμαράκια Υλικά: 1 κιλό καλαμαράκια (ιδανικά φρέσκα) Καλαμποκάλευρο (για το πανάρισμα) Ηλιέλαιο (για το τηγάνισμα) Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι Φρέσκο λεμόνι (για το σερβίρισμα) Εκτέλεση βήμα-βήμα: Προετοιμασία θαλασσινών: Ξεκινάμε καθαρίζοντας σχολαστικά τα καλαμαράκια. Κόβουμε το κεφάλι μαζί με τα πλοκάμια και αφαιρούμε προσεκτικά μάτια και στόμα. Το σώμα το κόβουμε σε ροδέλες περίπου 2 εκ.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(67)
- Άμυνα(28)
- Αστυνομικά(25)
- Εκπαίδευση(290)
- Εργασία(56)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(509)
- Νομικά(10)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(735)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.