πριν από  13 ώρες 19 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πώς να φτιάξετε τα καλύτερα τηγανητά καλαμαράκια Λίγα πιάτα καταφέρνουν να μεταφέρουν τόσο άμεσα την αίσθηση του ελληνικού καλοκαιριού όσο ένα πιάτο με φρεσκοτηγανισμένα καλαμαράκια. Είτε τα απολαμβάνετε σε ένα ταβερνάκι δίπλα στο κύμα είτε στο μπαλκόνι του σπιτιού σας, αυτό το αγαπημένο μεζεδάκι συνδυάζει τη θαλασσινή φρεσκάδα με την ακαταμάχητη τραγανότητα του χρυσαφένιου πανέ. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μια απλή αλλά απόλυτα επιτυχημένη συνταγή για να τα ετοιμάσετε μόνοι σας, χωρίς κόπο και με εγγυημένο αποτέλεσμα.Συνταγή: Τραγανά Τηγανητά Καλαμαράκια Υλικά: 1 κιλό καλαμαράκια (ιδανικά φρέσκα) Καλαμποκάλευρο (για το πανάρισμα) Ηλιέλαιο (για το τηγάνισμα) Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι Φρέσκο λεμόνι (για το σερβίρισμα) Εκτέλεση βήμα-βήμα: Προετοιμασία θαλασσινών: Ξεκινάμε καθαρίζοντας σχολαστικά τα καλαμαράκια. Κόβουμε το κεφάλι μαζί με τα πλοκάμια και αφαιρούμε προσεκτικά μάτια και στόμα. Το σώμα το κόβουμε σε ροδέλες περίπου 2 εκ.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation