Τιραμισού αλλιώς: Η ελληνική εκδοχή με φιστίκι που θα σας ξετρελάνει
Γλυκιά απόδραση με άρωμα φιστικιού: Μια νέα εκδοχή του τιραμισού εντυπωσιάζει Μια σύγχρονη παραλλαγή του αγαπημένου ιταλικού επιδορπίου υπόσχεται να κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε τραπέζι. Πρόκειται για ένα τιραμισού με ελληνική "πινελιά", που συνδυάζει την πλούσια γεύση του μασκαρπόνε με αρωματική πραλίνα φιστικιού και την ξεχωριστή υφή του φιστικιού Αιγίνης. Η παρασκευή του είναι απλή, χωρίς ψήσιμο, και στηρίζεται σε διαχρονικά υλικά: μπισκότα σαβαγιάρ, που βουτιούνται σε ελαφρύ σιρόπι καφέ, δημιουργώντας τη βάση του γλυκού. Η κρέμα μασκαρπόνε αναμειγνύεται με έτοιμη πραλίνα φιστικιού, ενώ η επιφάνεια του επιδορπίου πασπαλίζεται γενναιόδωρα με τριμμένο φιστίκι Αιγίνης, χαρίζοντας ένταση και φινέτσα. Μια πρόταση που συνδυάζει ευκολία, εμφάνιση και γεύση - ιδανική για κάθε περίσταση, από ένα κυριακάτικο τραπέζι μέχρι ένα εορταστικό δείπνο.Υλικά για τη Συνταγή 100 γραμμάρια μπισκότα σαβαγιάρ Σιρόπι για τον εμποτισμό 2 φλιτζάνια δυνατό...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(20)
- Άμυνα(56)
- Αστυνομικά(106)
- Εκπαίδευση(179)
- Εργασία(107)
- Θρησκεία(5)
- Κοινωνία(517)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(538)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.