πριν από  3 ημέρες 15 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ιδανικό για να το ετοιμάσεις λίγο πριν το φαγητό και να το σερβίρεις ζεστό στο τραπέζι. Υλικά: 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (κατά προτίμηση έξτρα παρθένο) 2 σκελίδες σκόρδο (λιωμένες) 1 φρέσκο κρεμμυδάκι (ψιλοκομμένο) Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 καρβέλι ζυμωτό ψωμί Εκτέλεση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το κρεμμυδάκι και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση. Το μείγμα αυτό θα δώσει την αρωματική, πλούσια γεύση που χαρακτηρίζει ένα καλό σκορδόψωμο. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Κόβουμε το ψωμί σε φέτες και τις βάζουμε στο γκριλ μέχρι να πάρουν χρώμα και να γίνουν ελαφρώς τραγανές. Τις βγάζουμε, αλείφουμε ή περιχύνουμε με το μείγμα βουτύρου και τις ξαναβάζουμε στο γκριλ για 30 δευτερόλεπτα, ώστε να λιώσει το βούτυρο και να δέσουν οι γεύσεις. Τι να προσέξεις: Το ψωμί καλό είναι να έχει σώμα και υφή, ώστε να κρατήσει τα υγρά χωρίς να μαλακώσει...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation