Το απόλυτο σκορδόψωμο: Η απλή συνταγή για τέλειο αποτέλεσμα
Ιδανικό για να το ετοιμάσεις λίγο πριν το φαγητό και να το σερβίρεις ζεστό στο τραπέζι. Υλικά: 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (κατά προτίμηση έξτρα παρθένο) 2 σκελίδες σκόρδο (λιωμένες) 1 φρέσκο κρεμμυδάκι (ψιλοκομμένο) Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 καρβέλι ζυμωτό ψωμί Εκτέλεση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το κρεμμυδάκι και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση. Το μείγμα αυτό θα δώσει την αρωματική, πλούσια γεύση που χαρακτηρίζει ένα καλό σκορδόψωμο. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Κόβουμε το ψωμί σε φέτες και τις βάζουμε στο γκριλ μέχρι να πάρουν χρώμα και να γίνουν ελαφρώς τραγανές. Τις βγάζουμε, αλείφουμε ή περιχύνουμε με το μείγμα βουτύρου και τις ξαναβάζουμε στο γκριλ για 30 δευτερόλεπτα, ώστε να λιώσει το βούτυρο και να δέσουν οι γεύσεις. Τι να προσέξεις: Το ψωμί καλό είναι να έχει σώμα και υφή, ώστε να κρατήσει τα υγρά χωρίς να μαλακώσει...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(23)
- Άμυνα(44)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(222)
- Εργασία(110)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(584)
- Νομικά(20)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(707)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.