Το απόλυτο tip για τρυφερό ψητό κρέας χωρίς βούτυρο και λάδι
Υπάρχει ένα απλό τρικ που δεν απαιτεί λιπαρά και εγγυάται ένα ζουμερό και γευστικό αποτέλεσμα. Τα βήματα για το τέλειο ψητό 1. Φέρτε το κρέας σε θερμοκρασία δωματίου Μην βάζετε το κρέας κατευθείαν από το ψυγείο στον φούρνο. Αφήστε το να σταθεί για 20-30 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου. Έτσι η θερμότητα μοιράζεται καλύτερα και αποφεύγεται το στέγνωμα. 2. Σφραγίστε το πριν το ψήσιμο Περάστε το κρέας για λίγα λεπτά σε δυνατά ζεσταμένο τηγάνι ή σχάρα, ώστε να δημιουργηθεί μια χρυσαφένια κρούστα. Αυτό το στάδιο κλειδώνει τους χυμούς και χαρίζει πιο έντονη γεύση, χωρίς ανάγκη για λάδι ή βούτυρο. 3. Χρησιμοποιήστε αλουμινόχαρτο Καλύψτε το κρέας με αλουμινόχαρτο ή με καπάκι στο πρώτο μέρος του ψησίματος. Με αυτόν τον τρόπο παγιδεύεται η υγρασία και το αποτέλεσμα παραμένει τρυφερό. Στο τέλος, αφαιρέστε την κάλυψη για να ροδίσει η επιφάνεια και να αποκτήσει τραγανή υφή. Επιπλέον συμβουλές που κάνουν τη διαφορά Προθερμάνετε καλά τον φούρνο, ώστε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(33)
- Άμυνα(49)
- Αστυνομικά(41)
- Εκπαίδευση(281)
- Εργασία(49)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(580)
- Νομικά(20)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(561)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.