Το ελληνικό γλυκό-έκπληξη που ξετρέλανε τον παγκόσμιο γαστρονομικό οδηγό Taste Atlas!
Δεν είναι μπακλαβάς ούτε γαλακτομπούρεκο - Η λιγότερο προβεβλημένη απόλαυση που πήρε 4,2 στα 5 και διεκδικεί διεθνή δόξα Ο διεθνής οδηγός γαστρονομίας Taste Atlas, γνωστός για τις προτάσεις του από κάθε γωνιά του πλανήτη, δεν κρύβει την αδυναμία του στην ελληνική κουζίνα. Μέσα από τις συχνές αναρτήσεις του στα social media, φέρνει στο προσκήνιο αυθεντικές γεύσεις και λιγότερο προβεβλημένα πιάτα που ξεχωρίζουν για τη νοστιμιά και την παράδοσή τους. Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε η πορτοκαλόπιτα - ένα κλασικό ελληνικό γλυκό που συνδυάζει το πλούσιο άρωμα του πορτοκαλιού με μια αφράτη, σιροπιαστή υφή. Οι συντάκτες του Taste Atlas την περιέγραψαν με ενθουσιασμό, απονέμοντάς της 4,2 αστέρια στα 5 και αποθεώνοντάς την για τη γεύση και την ιδιαίτερη παρουσίασή της. Σύμφωνα με την πλατφόρμα, η πορτοκαλόπιτα είναι ένα παραδοσιακό επιδόρπιο που παρασκευάζεται από ψιλοκομμένα ή σπασμένα φύλλα κρούστας, ανακατεμένα με μια απαλή...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(63)
- Αστυνομικά(99)
- Εκπαίδευση(183)
- Εργασία(98)
- Θρησκεία(1)
- Κοινωνία(519)
- Νομικά(9)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(587)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.