Το κόκκινο μυστικό που χαρίζει υγεία σε μάτια και καρδιά
Μπορεί να φαίνεται απλώς σαν ένα πικάντικο υλικό που δίνει ένταση στα φαγητά, όμως η πιπεριά καγιέν είναι κάτι πολύ περισσότερο. Ένας φυσικός σύμμαχος για την όραση και το ανοσοποιητικό Η πιπεριά καγιέν, είτε τη χρησιμοποιούμε φρέσκια είτε σε μορφή σκόνης, είναι πλούσια σε βιταμίνη Α, ένα στοιχείο απαραίτητο για την καλή λειτουργία της όρασης, των οργάνων και του ανοσοποιητικού συστήματος. Μάλιστα, σύμφωνα με τη διατροφολόγο Alexis Supan από το Cleveland Clinic, μια μόλις φρέσκια πιπεριά καγιέν προσφέρει περίπου 72% της ημερήσιας ανάγκης σε βιταμίνη C και 50% σε βιταμίνη Α. Πέρα από αυτές, περιέχει επίσης βιταμίνες B6, K και C, με τη βιταμίνη Κ να συμβάλλει στην πήξη του αίματος και στην υγεία των οστών, ενώ η βιταμίνη C ενισχύει την άμυνα του οργανισμού απέναντι σε ιούς και λοιμώξεις. Τα αντιοξειδωτικά που προστατεύουν τον οργανισμό Η καγιέν δεν ξεχωρίζει μόνο για τις βιταμίνες της αλλά και για τα ισχυρά αντιοξειδωτικά που περιέχει.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(15)
- Άμυνα(43)
- Αστυνομικά(28)
- Εκπαίδευση(254)
- Εργασία(26)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(617)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(742)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.