πριν από  9 ώρες 7 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Κι όμως, πολλοί κάνουν ένα βασικό λάθος που ακυρώνει την υψηλή του διατροφική αξία Στην ελληνική κουζίνα είναι παντού: σε σαλάτες, μαγειρευτά, τηγανιές, ακόμα και σε γλυκά. Το ελαιόλαδο δεν είναι απλώς βασικό υλικό - είναι η καρδιά της μεσογειακής διατροφής και ένας από τους λόγους που η Ελλάδα συχνά συγκαταλέγεται στις χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά μακροζωίας. Κι όμως, πολλοί κάνουν ένα βασικό λάθος που ακυρώνει την υψηλή του διατροφική αξία: το αποθηκεύουν λάθος.Από "υγρός χρυσός" σε... υποβαθμισμένο λίπος Είτε πρόκειται για έξτρα παρθένο από το χωριό είτε για premium εμφιαλωμένο ελαιόλαδο από επιλεγμένο παραγωγό, η λάθος αποθήκευση μπορεί να οδηγήσει σε οξείδωση, με απώλεια γεύσης, αρώματος και θρεπτικών συστατικών. Με απλά λόγια; Ό,τι πληρώσατε, πάει χαμένο. Και ο μεγαλύτερος ένοχος δεν είναι άλλος από ένα σημείο της κουζίνας που πολλοί θεωρούν... "βολικό":Όχι κάτω από τον νεροχύτη! Είναι το πιο συνηθισμένο αλλά και το χειρότερο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation