Το μυστικό για τα πιο αφράτα pancakes
Με λίγα υλικά, που υπάρχουν σχεδόν πάντα στην κουζίνα, και μερικά κόλπα των ειδικών, μπορείτε κι εσείς να φτιάξετε τις πιο γευστικές και ανάλαφρες τηγανίτες. Το κλειδί βρίσκεται στη σωστή ζύμη Η βασική συνταγή είναι απλή: αλεύρι, γάλα, αυγά, λίπος, ζάχαρη, αλάτι και μπέικιν πάουντερ. Το μυστικό, όμως, βρίσκεται στις αναλογίες. Η ζύμη πρέπει να είναι πηχτή, ώστε να κρατά τον αέρα που θα της χαρίσει το χαρακτηριστικό φούσκωμα και τη μαλακή υφή. Αν είναι υπερβολικά αραιή, τα pancakes θα βγουν επίπεδα και άγευστα. Το σωστό επίπεδο ενυδάτωσης, δηλαδή η ποσότητα του γάλακτος, είναι καθοριστικό. Χρειάζεται αρκετό για να ενυδατωθεί πλήρως το αλεύρι, χωρίς όμως να πνιγεί το μείγμα. Μια πηχτή ζύμη θα σας χαρίσει πιο πλούσια και αφράτα pancakes. Μπέικιν πάουντερ: το μαγικό υλικό Για το τέλειο φούσκωμα, οι επαγγελματίες προτείνουν μόνο μπέικιν πάουντερ. Σε αντίθεση με τη σόδα μαγειρικής, που χρειάζεται οξύ για να ενεργοποιηθεί, το μπέικιν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(14)
- Άμυνα(33)
- Αστυνομικά(12)
- Εκπαίδευση(220)
- Εργασία(24)
- Θρησκεία(13)
- Κοινωνία(483)
- Νομικά(16)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(662)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.