πριν από  1 ώρα 29 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τραγανές απ' έξω, μαλακές και αφράτες μέσα, αποτελούν τον απόλυτο πειρασμό σε κάθε τραπέζι. Το πρώτο βήμα: καλό στράγγισμα Αφού κόψουμε τις πατάτες, τις πλένουμε πολύ καλά για να φύγει το άμυλο και τις αφήνουμε να στραγγίσουν πλήρως. Το νερό είναι εχθρός του τηγανίσματος, αν πέσει στο καυτό λάδι, θα προκαλέσει πιτσιλιές και θα κάνει τις πατάτες να κολλήσουν. Το σωστό σκεύος και το λάδι Οι πατάτες χρειάζονται μπόλικο λάδι και βαθύ σκεύος. Η στάθμη του λαδιού πρέπει να τις σκεπάζει εντελώς ώστε να κολυμπούν μέσα σε αυτό. Αν το λάδι είναι λίγο ή το τηγάνι μικρό, οι πατάτες θα ακουμπούν στον πάτο και θα κολλήσουν. Αν δεν υπάρχει αρκετός χώρος, είναι προτιμότερο να τις τηγανίσετε σε δόσεις. Η θερμοκρασία κάνει τη διαφορά Ζεσταίνουμε καλά το λάδι πριν ρίξουμε τις πατάτες. Στην αρχή, τις τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά σε δυνατή φωτιά, ώστε να σχηματίσουν μια ελαφριά κρούστα που θα τις προστατεύσει από το κόλλημα. Έπειτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά σε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation