Το μυστικό για τηγανιτές πατάτες που δεν κολλάνε
Τραγανές απ' έξω, μαλακές και αφράτες μέσα, αποτελούν τον απόλυτο πειρασμό σε κάθε τραπέζι. Το πρώτο βήμα: καλό στράγγισμα Αφού κόψουμε τις πατάτες, τις πλένουμε πολύ καλά για να φύγει το άμυλο και τις αφήνουμε να στραγγίσουν πλήρως. Το νερό είναι εχθρός του τηγανίσματος, αν πέσει στο καυτό λάδι, θα προκαλέσει πιτσιλιές και θα κάνει τις πατάτες να κολλήσουν. Το σωστό σκεύος και το λάδι Οι πατάτες χρειάζονται μπόλικο λάδι και βαθύ σκεύος. Η στάθμη του λαδιού πρέπει να τις σκεπάζει εντελώς ώστε να κολυμπούν μέσα σε αυτό. Αν το λάδι είναι λίγο ή το τηγάνι μικρό, οι πατάτες θα ακουμπούν στον πάτο και θα κολλήσουν. Αν δεν υπάρχει αρκετός χώρος, είναι προτιμότερο να τις τηγανίσετε σε δόσεις. Η θερμοκρασία κάνει τη διαφορά Ζεσταίνουμε καλά το λάδι πριν ρίξουμε τις πατάτες. Στην αρχή, τις τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά σε δυνατή φωτιά, ώστε να σχηματίσουν μια ελαφριά κρούστα που θα τις προστατεύσει από το κόλλημα. Έπειτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά σε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(48)
- Άμυνα(36)
- Αστυνομικά(17)
- Εκπαίδευση(357)
- Εργασία(74)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(586)
- Νομικά(15)
- Ομογένεια(4)
- Πολιτική(669)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.