Το μυστικό για τραγανές τηγανητές πατάτες με φλούδα
Υπάρχουν δεκάδες μυστικά και μικρά κόλπα που υπόσχονται το ιδανικό αποτέλεσμα, όμως η συνταγή που ακολουθεί είναι από τις πιο απλές και σίγουρες. Υλικά: 4 μεγάλες πατάτες με τη φλούδα, καλά πλυμένες Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Αλάτι Εκτέλεση: Βάζουμε τις πατάτες, χωρίς να τις καθαρίσουμε, σε κατσαρόλα με άφθονο νερό και τις βράζουμε ολόκληρες για περίπου 30 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμες, τις στραγγίζουμε σε σουρωτήρι και τις αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά. Στη συνέχεια τις κόβουμε σε κομμάτια ίδιου μεγέθους και τις ανακινούμε στο σουρωτήρι ώστε να στεγνώσουν καλά. Ζεσταίνουμε αρκετό ελαιόλαδο σε βαθιά κατσαρόλα. Όταν φτάσει στη σωστή θερμοκρασία, βάζουμε τις πατάτες και τις τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να αλλάξει ελαφρά το χρώμα τους και να γίνουν σχεδόν λευκές εξωτερικά. Κατεβάζουμε τη φωτιά σε μέτρια ένταση και συνεχίζουμε το τηγάνισμα για περίπου 10 λεπτά. Στόχος είναι να μαλακώσουν μέσα και να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα εξωτερικά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(44)
- Άμυνα(36)
- Αστυνομικά(25)
- Εκπαίδευση(278)
- Εργασία(105)
- Θρησκεία(18)
- Κοινωνία(626)
- Νομικά(13)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(827)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.