πριν από  2 ημέρες 1 ώρα

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Υπάρχουν δεκάδες μυστικά και μικρά κόλπα που υπόσχονται το ιδανικό αποτέλεσμα, όμως η συνταγή που ακολουθεί είναι από τις πιο απλές και σίγουρες. Υλικά: 4 μεγάλες πατάτες με τη φλούδα, καλά πλυμένες Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Αλάτι Εκτέλεση: Βάζουμε τις πατάτες, χωρίς να τις καθαρίσουμε, σε κατσαρόλα με άφθονο νερό και τις βράζουμε ολόκληρες για περίπου 30 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμες, τις στραγγίζουμε σε σουρωτήρι και τις αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά. Στη συνέχεια τις κόβουμε σε κομμάτια ίδιου μεγέθους και τις ανακινούμε στο σουρωτήρι ώστε να στεγνώσουν καλά. Ζεσταίνουμε αρκετό ελαιόλαδο σε βαθιά κατσαρόλα. Όταν φτάσει στη σωστή θερμοκρασία, βάζουμε τις πατάτες και τις τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να αλλάξει ελαφρά το χρώμα τους και να γίνουν σχεδόν λευκές εξωτερικά. Κατεβάζουμε τη φωτιά σε μέτρια ένταση και συνεχίζουμε το τηγάνισμα για περίπου 10 λεπτά. Στόχος είναι να μαλακώσουν μέσα και να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα εξωτερικά...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation