Το μυστικό για ζουμερό ρολό στον φούρνο
Το ρολό κρέατος αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή τόσο για ιδιαίτερες περιστάσεις όσο και για πιο καθημερινά τραπέζια, αφού συνδυάζει νοστιμιά, εμφάνιση και ευελιξία. Ποιο κρέας ταιριάζει καλύτερα Το ρολό μπορεί να παρασκευαστεί με διάφορα είδη κρέατος: Μοσχάρι: λάπα, καπάκι σπαλομπριζόλας, ελιά Χοιρινό: λαιμός, μπούτι, πλευρά, πανσέτα Κοτόπουλο: στήθος ή μπούτι Αρνί / Κατσίκι: κυρίως το μπούτι Απαραίτητη προϋπόθεση: το κρέας να είναι ξεκοκαλισμένο και ανοιγμένο κατάλληλα για τύλιγμα. Ζητάμε πάντα τη βοήθεια του κρεοπώλη σε αυτό. Προετοιμασία με άρωμα επιτυχίας Πριν το τυλίξουμε, μπορούμε να μαρινάρουμε το κρέας με: μπαχαρικά και βότανα
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.