πριν από  1 ημέρα 6 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το ρολό κρέατος αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή τόσο για ιδιαίτερες περιστάσεις όσο και για πιο καθημερινά τραπέζια, αφού συνδυάζει νοστιμιά, εμφάνιση και ευελιξία. Ποιο κρέας ταιριάζει καλύτερα Το ρολό μπορεί να παρασκευαστεί με διάφορα είδη κρέατος: Μοσχάρι: λάπα, καπάκι σπαλομπριζόλας, ελιά Χοιρινό: λαιμός, μπούτι, πλευρά, πανσέτα Κοτόπουλο: στήθος ή μπούτι Αρνί / Κατσίκι: κυρίως το μπούτι Απαραίτητη προϋπόθεση: το κρέας να είναι ξεκοκαλισμένο και ανοιγμένο κατάλληλα για τύλιγμα. Ζητάμε πάντα τη βοήθεια του κρεοπώλη σε αυτό. Προετοιμασία με άρωμα επιτυχίας Πριν το τυλίξουμε, μπορούμε να μαρινάρουμε το κρέας με: μπαχαρικά και βότανα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία

      Palo presentation