Το μυστικό της τέλειας ζεστής σοκολάτας
Ένα απλό εργαλείο που όλοι έχουμε στην κουζίνα κάνει τη διαφορά στη γεύση και την υφή του πιο αγαπημένου ροφήματος του χειμώνα Καθώς το θερμόμετρο αρχίζει να πέφτει, τίποτα δεν αποπνέει μεγαλύτερη θαλπωρή από μια ζεστή, αχνιστή κούπα σοκολάτας. Πηχτή και βελούδινη ή ανάλαφρη και γαλακτερή, η ζεστή σοκολάτα είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής των κρύων ημερών - ένα ρόφημα που συνδυάζει παιδική νοσταλγία και απόλυτη απόλαυση. Αν νομίζετε ότι για να πετύχετε την τέλεια υφή χρειάζεται ατελείωτο ανακάτεμα στο μπρίκι μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα, σκεφτείτε ξανά. Το μυστικό βρίσκεται σε ένα μικρό εργαλείο που όλοι έχουμε: τον τρίφτη.Η μικρή λεπτομέρεια που αλλάζει τα πάντα Αρκεί να πάρετε τον πιο μικρό σας τρίφτη -εκείνον που χρησιμοποιείτε συνήθως για ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού- και μια καλή μπάρα σοκολάτας. Με λίγα γρήγορα ξύσματα, μπορείτε να απογειώσετε τη γεύση και την υφή του ροφήματος σας, είτε το ετοιμάζετε με σκόνη κακάο είτε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(22)
- Άμυνα(27)
- Αστυνομικά(17)
- Εκπαίδευση(168)
- Εργασία(31)
- Θρησκεία(14)
- Κοινωνία(579)
- Νομικά(14)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(498)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.