Το σουφλέ με σπανάκι που... φουσκώνει την όρεξη! - Η πιο εύκολη συνταγή
Μια κρεμώδης, ελαφριά και απόλυτα ακαταμάχητη συνταγή για κάθε περίσταση Αυτό το εύκολο σουφλέ με σπανάκι είναι από εκείνα τα φαγητά που εξαφανίζονται από το ταψί πριν καν προλάβουν να κρυώσουν. Συνδυάζει την ανάλαφρη υφή μιας αέρινης κρέμας με την πλούσια γεύση του σπανακιού και των τυριών, δημιουργώντας ένα πιάτο ιδανικό για μπουφέ, ορεκτικό ή ακόμη και κυρίως.ΥλικάΓια το μείγμα σπανακιού 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 πράσα, ψιλοκομμένα 6 φρέσκα κρεμμυδάκια, με τα φύλλα τους, ψιλοκομμένα 1 kg σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο, καλά στραγγισμένο 2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο 250 g ανάμεικτα τυριά που λιώνουν, τριμμένα Αλάτι - πιπέρι Λίγο ελαιόλαδο για το ταψίΓια την κρέμα 1 lt γάλα 80 g κορν φλάουρ 50 g βούτυρο 200 g τυρί κρέμα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο 2 αυγά Λίγο αλάτι ΕκτέλεσηΣε μια ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το πράσο για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε το σπανάκι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(20)
- Άμυνα(42)
- Αστυνομικά(26)
- Εκπαίδευση(222)
- Εργασία(60)
- Θρησκεία(35)
- Κοινωνία(544)
- Νομικά(10)
- Ομογένεια(5)
- Πολιτική(564)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.