Το τέλειο ρύζι κάθε φορά: Οι δύο απλοί κανόνες που βάζουν τέλος στο κολλώδες αποτέλεσμα
Ξέχασε το λασπωμένο ρύζι - Η τεχνική που εγγυάται αφράτους και διαχωρισμένους κόκκους, ακόμα και στον φούρνο Το ρύζι είναι από τις πιο βασικές και αγαπημένες τροφές σε παγκόσμιο επίπεδο, ωστόσο το σωστό μαγείρεμά του εξακολουθεί να δυσκολεύει πολλούς. Το κλειδί βρίσκεται σε δύο βασικούς κανόνες, που, αν εφαρμοστούν σωστά, εξασφαλίζουν τέλειο, μη κολλώδες αποτέλεσμα κάθε φορά. Οι δύο κανόνες για αφράτο ρύζι: Μετράς σε όγκο, όχι σε βάρος. Η σωστή αναλογία είναι το "μυστικό" για ισορροπημένο αποτέλεσμα - συνήθως 1 φλιτζάνι ρύζι προς 2 φλιτζάνια νερό. Δεν ανακατεύεις το ρύζι όσο μαγειρεύεται. Το ανακάτεμα σπάει τους κόκκους και το κάνει κολλώδες και λασπωμένο. Πολλές συνταγές προτείνουν επίσης την προσθήκη βούτυρου ή λαδιού πριν το μαγείρεμα, για να βοηθήσουν τους κόκκους να μην κολλήσουν μεταξύ τους. Εναλλακτική μέθοδος: Ψήσιμο στον φούρνο Το μαγείρεμα σε κατσαρόλα είναι το πιο συνηθισμένο, αλλά το ψήσιμο στο φούρνο έχει το πλεονέκτημα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(19)
- Άμυνα(26)
- Αστυνομικά(27)
- Εκπαίδευση(235)
- Εργασία(32)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(577)
- Νομικά(24)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(404)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.