πριν από  3 ώρες 3 λεπτά

Dikaiologitika.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το λάδι καρύδας συχνά προβάλλεται ως "υγιεινό" superfood, όμως οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η υψηλή περιεκτικότητά του σε κορεσμένα λιπαρά αυξάνει την LDL χοληστερόλη και, κατά συνέπεια, τον κίνδυνο καρδιοπάθειας. Αν μαγειρεύετε πολύ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε ορισμένα υλικά που χρησιμοποιείτε στην κουζίνα αυτόματα, σχεδόν σαν αντανακλαστικό. Ίσως το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο να είναι ένα τρίο που προσθέτετε σε κάθε αλμυρό πιάτο που φτιάχνετε: δεν τα κρατάτε καν στο ντουλάπι με τα άλλα μπαχαρικά γιατί τα χρησιμοποιείτε τόσο συχνά. Παρόμοια με τα αγαπημένα σας μπαχαρικά, πιθανότατα έχετε και ένα λάδι που χρησιμοποιείτε χωρίς καν να το σκεφτείτε. Ίσως ελαιόλαδο ή κάποιο άλλο φυτικό λάδι έχει γίνει το αγαπημένο σας υλικό που χρησιμοποιείτε στα πάντα. Ή ίσως αλλάζετε το λάδι που χρησιμοποιείτε ανάλογα με το τι μαγειρεύετε. Άλλωστε, κάθε λάδι μαγειρικής έχει τις δικές του μοναδικές ιδιότητες που μπορούν να επηρεάσουν τη...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation