Το "υγιεινό" λάδι που κάνει κακό στην καρδιά
Το λάδι καρύδας συχνά προβάλλεται ως "υγιεινό" superfood, όμως οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η υψηλή περιεκτικότητά του σε κορεσμένα λιπαρά αυξάνει την LDL χοληστερόλη και, κατά συνέπεια, τον κίνδυνο καρδιοπάθειας. Αν μαγειρεύετε πολύ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε ορισμένα υλικά που χρησιμοποιείτε στην κουζίνα αυτόματα, σχεδόν σαν αντανακλαστικό. Ίσως το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο να είναι ένα τρίο που προσθέτετε σε κάθε αλμυρό πιάτο που φτιάχνετε: δεν τα κρατάτε καν στο ντουλάπι με τα άλλα μπαχαρικά γιατί τα χρησιμοποιείτε τόσο συχνά. Παρόμοια με τα αγαπημένα σας μπαχαρικά, πιθανότατα έχετε και ένα λάδι που χρησιμοποιείτε χωρίς καν να το σκεφτείτε. Ίσως ελαιόλαδο ή κάποιο άλλο φυτικό λάδι έχει γίνει το αγαπημένο σας υλικό που χρησιμοποιείτε στα πάντα. Ή ίσως αλλάζετε το λάδι που χρησιμοποιείτε ανάλογα με το τι μαγειρεύετε. Άλλωστε, κάθε λάδι μαγειρικής έχει τις δικές του μοναδικές ιδιότητες που μπορούν να επηρεάσουν τη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(39)
- Άμυνα(25)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(236)
- Εργασία(51)
- Θρησκεία(18)
- Κοινωνία(540)
- Νομικά(22)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(468)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.