Τραγανά τυροπιτάκια κουρού για όλες τις ώρες
Με υλικά που βρίσκονται σε κάθε κουζίνα και απλή διαδικασία βήμα προς βήμα, μπορείτε να φτιάξετε ένα γευστικό έδεσμα που θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους. Υλικά: 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κεσεδάκι γιαούρτι Ελαιόλαδο (όσο χωράει το κεσεδάκι του γιαουρτιού) ½ κ.γ. ζάχαρη ½ κ.γ. αλάτι 300 γρ. τυριά της επιλογής σας (φέτα, γραβιέρα, κίτρινα τυριά κ.ά.) 1 αυγό Φρεσκοτριμμένο πιπέρι (προαιρετικά) 1 κρόκος αυγού 2-3 κ.σ. νερό 1 κ.σ. λευκό σουσάμι 1 κ.σ. μαύρο σουσάμι Εκτέλεση: Σε ένα μπολ ή στον κάδο του μίξερ, βάζετε το αλεύρι, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη και το αλάτι. Ανακατεύετε με το εξάρτημα φτερό μέχρι να ενωθούν. Συνεχίζετε με το χέρι ώσπου να έχετε μια απαλή και εύπλαστη ζύμη. Ανοίγετε τη ζύμη με πλάστη και κόβετε σε δίσκους, χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο μπολ για οδηγό. Σε ένα μπολ, χτυπάτε το αυγό και το προσθέτετε στα τριμμένα τυριά. Αν θέλετε, προσθέτετε και λίγο πιπέρι. Ανακατεύετε καλά. Βάζετε 1-2...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(23)
- Άμυνα(44)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(222)
- Εργασία(110)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(584)
- Νομικά(20)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(707)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.