Χορταστική και πεντανόστιμη σούπα με μοσχάρι
Υλικά: 1 κουταλιά της σούπας λάδι 750 γρ. μοσχάρι, κομμένο σε μικρά κομμάτια 25 γρ. βούτυρο 2 μικρά πράσα, κομμένα σε λεπτές φέτες 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ 2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα 40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 425 ml ζωμός βοδινού 2 κουταλιές σούπας σάλτσα Worcester 1 μικρό σέλερι, κομμένο σε κύβους περίπου 2 εκ. 2 κουταλιές της σούπας κρέμα χρένου Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Ψιλοκομμένος μαϊντανός για γαρνίρισμα Εκτέλεση: Ζεστάνετε το λάδι σε μεγάλο πιρέξ και σοτάρετε το μοσχάρι σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Αφαιρέστε το κρέας και αφήστε το στην άκρη. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160°C (140°C με αέρα). Στο ίδιο πιρέξ, λιώστε το βούτυρο και σοτάρετε τα πράσα για λίγα λεπτά. Προσθέστε το τζίντζερ, την πάπρικα και το αλεύρι, ανακατεύοντας για περίπου ένα λεπτό. Ρίξτε τον ζωμό βοδινού και ανακατέψτε μέχρι να πήξει η σάλτσα. Προσθέστε τη σάλτσα Worcester, αλάτι και πιπέρι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(34)
- Άμυνα(37)
- Αστυνομικά(41)
- Εκπαίδευση(213)
- Εργασία(40)
- Θρησκεία(13)
- Κοινωνία(560)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(694)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.