Ζουμερά μπιφτέκια όπως τα θέλει η οικογένεια - Όλα τα μυστικά για τέλειο ψήσιμο! (vid)
Μυστικά για αφράτα και νόστιμα μπιφτέκια που δεν στεγνώνουν - Το βίντεο της συνταγής που αξίζει να δοκιμάσετε Η πιο λαχταριστή συνταγή για μπιφτέκια που θα γίνουν ανάρπαστα στο οικογενειακό τραπέζι. Ο σεφ Πάνος Παπαδάκης μοιράζεται όλα τα μυστικά για να πετύχετε το τέλειο μείγμα: αφράτο, γευστικό και πλούσιο σε αρώματα. Ο κιμάς (ιδανικά από λαιμό, σπάλα ή ελιά) παντρεύεται με φρέσκο κρεμμύδι, μαϊντανό, παγωμένο νερό και φρυγανιά, ενώ το μείγμα μένει στο ψυγείο για να δέσουν τα υλικά και να κρατήσουν την υγρασία στο ψήσιμο. Τα μπιφτέκια ψήνονται χωρίς πίεση, σε λαδωμένο σχαροτήγανο, ώστε να παραμείνουν μαλακά και ζουμερά. Συνοδεύονται ιδανικά με μουστάρδα και ζεστές πίτες για ένα απόλυτα απολαυστικό αποτέλεσμα.Υλικά συνταγής 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς (από λαιμό, σπάλα ή ελιά) 1/2 κρεμμύδι 1 κ.σ. μαϊντανός 60 ml παγωμένο νερό 1 μέτριο αυγό 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γ. ρίγανη 1 κ.γ. αλάτι 50 γρ. φρυγανιά ΠιπέριΕκτέλεση Χτυπάμε σε πολυκόφτη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(14)
- Άμυνα(44)
- Αστυνομικά(79)
- Εκπαίδευση(116)
- Εργασία(82)
- Θρησκεία(1)
- Κοινωνία(368)
- Νομικά(1)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(428)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.