Η αρχή έγινε με το ελαιόλαδο. Τώρα προστέθηκε και το κακάο με την τιμή του στις διεθνείς αγορές να υπερτριπλασιάζεται ως απόρροια της κλιματικής αλλαγής που επηρεάζει άμεσα την παραγωγή. Από 2.982 δολάρια ο τόνος πέρυσι τον Απρίλιο ξεπερνά πλέον τα 10.600 δολάρια, αύξηση που ξεπερνά το 250%. Η άνοδο του κακάο επηρεάζει και τις τιμές της σοκολάτας, με τα παραδοσιακά...
Η τιμή έχει υπερτριπλασιαστεί μέσα σε ένα χρόνο εξαιτίας της έλλειωης λόγω ξηρασίας και πλημμυρών στους τόπους παραγωγής Μετά το ελαιόλαδο, η τιμή του οποίου εκτοξεύτηκε στα ύψη, πλήγμα για την τσέπη του καταναλωτή προκαλεί και η τιμή της πρώτης ύλης της σοκολάτας, του κακάο, η οποία έχει υπερτριπλασιαστεί μέσα σε ένα χρόνο στις διεθνείς αγορές ως απόρροια της...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Αθλητισμός
- cycling(0)
- mediterraneangames(0)
- olympicgames(0)
- sailing(0)
- Άλλα αθλήματα(32)
- Αυτοκίνητο(1)
- Βόλεϊ(2)
- Θαλάσσια σπορ(1)
- Μπάσκετ(360)
- Ποδόσφαιρο(710)
- Στίβος(6)
- Στοίχημα(6)
- Τένις(39)
- Υδατοσφαίριση(6)
- Χειροσφαίριση(1)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.