πριν από  2 ώρες 50 λεπτά

Athensmagazine.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η ιστορία του Emeral ξεκινά πριν από σχεδόν μισό αιώνα, το 1977, όταν ο Γιάννης Κουλουρίδης άνοιξε έναν μικρό φούρνο στην περιοχή όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα το κεντρικό κατάστημα. Εκεί, μέσα στη θαλπωρή της φωτιάς και στο άρωμα του ξύλου, ψήνονταν καθημερινά ψωμιά και όλων των ειδών τα γλυκίσματα, δημιουργώντας ένα "γλυκό" σημείο συνάντησης για τους κατοίκους της Κέρκυρας. Από τα πρώτα αυτά χρόνια, το ζαχαροπλαστείο έγινε το hot spot, όπου η σπιτική φροντίδα και ο αυθεντικός γευστικός χαρακτήρας του τόπου πρωταγωνιστούν μέχρι σήμερα. Με το πέρασμα των χρόνων, τη σκυτάλη ανέλαβαν οι γιοι του, Κωνσταντίνος και Ανδρέας. Με σεβασμό στην οικογενειακή κληρονομιά, αλλά και με φρέσκιες ιδέες και αγάπη για την εξέλιξη της ζαχαροπλαστικής, προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω. Οι τούρτες του Emeral Εμπλούτισαν τους πάγκους με νέες δημιουργίες, έφεραν σύγχρονες τεχνικές και διαμόρφωσαν το Emeral όπως το γνωρίζει σήμερα όλη η Κέρκυρα: ένας χώρος όπου η...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Αθλητισμός
    Palo presentation