πριν από  6 Μήνες 29 ημέρες

Onsports.gr

Ο Γιώργος Καρλαύτης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται το εξωτερικό. Ο αθλητής των Κάνσας Σίτι Τσιφς έγινε πιο γνωστός στο ευρύ κοινό με τις καταπληκτικές του εμφανίσεις στο περσινό NFL, όταν και κατέκτησε με την ομάδα του το Super Bowl. Ο Γιώργος Καρλαύτης είναι γνωστός φίλαθλος του Παναθηναϊκού και το απέδειξε για μια ακόμα φορά.

πριν από  6 Μήνες 29 ημέρες

Iefimerida.gr

Μία... ασυνήθιστη εικόνα για παίκτη του NFL (αμερικανικό ποδόσφαιρο) είδαν οι θεατές στην Φρανκφούρτη από τον Γιώργο Καρλαύτη. Ο Ελληνας που διαπρέπει με τους πρωταθλητές Κάνσας Σίτι Τσιφς, ταξίδεψε στην Γερμανία όπου στο πλαίσιο του πρωταθλήματος αντιμετώπισαν τους Μαϊάμι Ντόλφινς (η διοργανώτρια κάθε χρόνο ορίζει ορισμένα ματς επί ευρωπαϊκού εδάφους για εμπορικούς...

πριν από  6 Μήνες 29 ημέρες

Δεν είναι μυστικό ότι ο Γιώργος Καρλαύτης είναι... ένθερμος οπαδός του Παναθηναϊκού. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που, να φοράει πλέον τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας σε κάθε περίσταση. Όπως συνέβη, δηλαδή, όταν ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής του αμερικάνικου ποδοσφαίρου εμφανίστηκε στη Γερμανία και στο γήπεδο της Φρανκφούρτης με την φανέλα του τριφυλλιού.

πριν από  6 Μήνες 29 ημέρες

Newsbomb

Ο Γιώργος Καρλαύτης εμφανίστηκε στο γήπεδο πριν από παιχνίδι της ομάδας του στο NFL φορώντας φανέλα του Παναθηναϊκού και ελληνικό τσουρέκι στο χέρι. Ο Γιώργος Καρλαύτης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται το εξωτερικό. Ο αθλητής των Κάνσας Σίτι Τσιφς έγινε πιο γνωστός στο ευρύ κοινό με τις καταπληκτικές του εμφανίσεις στο περσινό NFL...

πριν από  6 Μήνες 29 ημέρες

Sport-fm

Δεν είναι μυστικό ότι ο Γιώργος Καρλαύτης είναι... ένθερμος οπαδός του Παναθηναϊκού. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που, να φοράει πλέον την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας σε κάθε περίσταση... Όπως συνέβη, δηλαδή, όταν ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής του αμερικάνικου ποδοσφαίρου εμφανίστηκε στη Γερμανία και στο γήπεδο της Φρανφκούρτης με την εμφάνιση του "τριφυλλιού"!

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Αθλητισμός
Palo presentation