πριν από  1 Χρόνο 7 Μήνες

Sport-fm

Η Μπαρτσελόνα έκανε το 1-1 στο 67' απέναντι στην Ίντερ, όμως το VAR... γύρισε τη φάση και υπέδειξε χέρι του Φάτι στη μεγάλη περιοχή, ακυρώνοντας το τέρμα.

πριν από  1 Χρόνο 7 Μήνες

Sdna.gr

Το χέρι του Φάτι στέρησε από την Μπαρτσελόνα το γκολ της ισοφάρισης. Στο 67' ο Ντεμπελέ κανε ντρίπλα και σέντρα από τα δεξιά, ο Ονάνα έκανε κάκιστη έξοδο και ο Πέδρι σκόραρε σε κενή εστία για το 1-1! Το γκολ, όμως, ακυρώθηκε, καθώς στη φάση υπήρχε χέρι του Φάτι. Δείτε το βίντεο:

πριν από  1 Χρόνο 7 Μήνες

Sport24.gr

Η Μπαρτσελόνα σκόραρε με τον Πέδρι στο 68ο λεπτό, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για χέρι του Ανσού Φάτι νωρίτερα στη φάση. Η Μπαρτσελόνα σκόραρε στο 68ο λεπτό με τον Πέδρι, έπειτα από σέντρα του Ντεμπελέ. Στη σέντρα του Γάλλου μεσοεπιθετικού, ο Ανσού Φάτι ήρθε σε επαφή με την μπάλα με το χέρι του, πριν καταλήξει στον νεαρό Ισπανό μέσο, με τον Βίνσιτς να βλέπει...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Αθλητισμός
Palo presentation