πριν από  28 ημέρες 17 ώρες

Metrosport

Τα στιγμιότυπα από την άφιξη των αποστολών του Ηρακλή και του Ερμή Σχηματαρίου. Ηρακλής και Ερμής Σχηματαρίου αναμετρώνται αυτήν την ώρα για το Final Four της Elite League, με απώτερο σκοπό την άνοδο στη Basket League. Το Action24 δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο με τους παίκτες και το staff των δύο ομάδων με όμορφες εικόνες από την άφιξη και τα αποδυτήρια.Ακολουθήστε...

πριν από  28 ημέρες 17 ώρες

To10.gr

Live Streaming: Ηρακλής - Ερμής Σχηματαρίου. Παρακολουθήστε μέσω Live Streaming την αναμέτρηση του Ηρακλής - Ερμής Σχηματαρίου για το Final Four της Elite League. Δείτε το ματς:

πριν από  28 ημέρες 18 ώρες

Sdna.gr

Δείτε ζωντανά τον πρώτο αγώνα του Final Four της Elite League ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ερμή Σχηματαρίου στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να διεκδικήσουν στον "τελικό" την άνοδο στην Basket League. Το παιχνίδι ξεκινάει στις 17:00 και διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Πιτσίλκας-Θεονάς-Χατζημπαλίδης.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Αθλητισμός
Palo presentation