πριν από  2 Χρόνια 0 Μήνα

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 2-2, παίρνοντας το τέταρτο σετ με 25-20. Ο ΠΑΟΚ πήρε το τρίτο σετ με 25-23. Ο Ολυμπιακός πήρε και το δεύτερο σετ με 25-20. Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο σετ με 25-19. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα εδώ. Καλησπέρα! Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της Volley League.

πριν από  2 Χρόνια 0 Μήνα

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα εδώ. Καλησπέρα! Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της Volley League.

πριν από  2 Χρόνια 0 Μήνα

Sport24.gr

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της δεύτερης φάσης της Volley League των ανδρών και το SPORT24 σας μεταφέρει την εξέλιξη της σπουδαίας αναμέτρησης. Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Αθλητισμός
Palo presentation