Το μέλι έγινε ... μπλε: Τι περιέχει το προϊόν που έχει γίνει viral
Μπλε μέλι με 15 φορές υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτείνη ανέπτυξε ελληνική εταιρεία. Το μέλι αναμειγνύεται με άνθη πορτοκαλιάς και εκχύλισμα σπιρουλίνας, που δίνει το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα. Όπως εξήγησε ο χημικός μηχανικός Γιώργος Λιγνός, "το μπλε μέλι δεν έχει χρωστικές, δεν είναι ένα χρώμα τεχνητό, αλλά διαθέτει τα καλά συστατικά δυο προϊόντων. Η γεύση του μελιού επικαλύπτει την γεύση της σπιρουλίνας και αφήνει μια υπόπικρη "ιδέα" στους κάλυκες της γλώσσας". "Αναμιγνυόμενη με το γλυκό μέλι σε ποσοστά 98% μέλι και 2% σπιρουλίνα, γίνεται ένα ξεχωριστό προϊόν με ένα χρώμα που δεν είναι σύνηθες σε τρόφιμα, κυρίως λόγω του συστατικού της φυκοκυανίνης", πρόσθεσε. Διαβάστε επίσης Ρουστίκ τηγανητά μπιφτέκια από χοντροκομμένο κιμά κοτόπουλου Μπισκοτόκρεμα νοσταλγική, για μικρούς και μεγάλους Μοσχαρόσουπα με λαχανικά, θερμαντική και δυναμωτική
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Ένα καινοτόμο ελληνικό προϊόν, το οποίο προκύπτει στη βάση του από την ανάμειξη ελληνικού μελιού, από άνθη πορτοκαλιάς, με εκχείλισμα σπιρουλίνας έχει 15 φορές υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτείνη σε σύγκριση με ένα κοινό μέλι. "Η πιο θρεπτική αξία της σπιρουλίνας σε μια κουταλιά μελιού" αναφέρει ο Γιώργος Λιγνός χημικός μηχανικός. Σκοπός της εταιρείας του είναι η...
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Αθλητισμός
- cycling(0)
- mediterraneangames(0)
- olympicgames(0)
- sailing(0)
- Άλλα αθλήματα(34)
- Αυτοκίνητο(72)
- Βόλεϊ(33)
- Θαλάσσια σπορ(8)
- Μπάσκετ(479)
- Ποδόσφαιρο(724)
- Στίβος(5)
- Στοίχημα(6)
- Τένις(16)
- Υδατοσφαίριση(22)
- Χειροσφαίριση(4)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.