πριν από  2 ημέρες 3 ώρες

Topontiki.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μπλε μέλι με 15 φορές υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτείνη ανέπτυξε ελληνική εταιρεία. Το μέλι αναμειγνύεται με άνθη πορτοκαλιάς και εκχύλισμα σπιρουλίνας, που δίνει το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα. Όπως εξήγησε ο χημικός μηχανικός Γιώργος Λιγνός, "το μπλε μέλι δεν έχει χρωστικές, δεν είναι ένα χρώμα τεχνητό, αλλά διαθέτει τα καλά συστατικά δυο προϊόντων. Η γεύση του μελιού επικαλύπτει την γεύση της σπιρουλίνας και αφήνει μια υπόπικρη "ιδέα" στους κάλυκες της γλώσσας". "Αναμιγνυόμενη με το γλυκό μέλι σε ποσοστά 98% μέλι και 2% σπιρουλίνα, γίνεται ένα ξεχωριστό προϊόν με ένα χρώμα που δεν είναι σύνηθες σε τρόφιμα, κυρίως λόγω του συστατικού της φυκοκυανίνης", πρόσθεσε. Διαβάστε επίσης Ρουστίκ τηγανητά μπιφτέκια από χοντροκομμένο κιμά κοτόπουλου Μπισκοτόκρεμα νοσταλγική, για μικρούς και μεγάλους Μοσχαρόσουπα με λαχανικά, θερμαντική και δυναμωτική

πριν από  2 ημέρες 4 ώρες

Tribune.gr

Ένα καινοτόμο ελληνικό προϊόν, το οποίο προκύπτει στη βάση του από την ανάμειξη ελληνικού μελιού, από άνθη πορτοκαλιάς, με εκχείλισμα σπιρουλίνας έχει 15 φορές υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτείνη σε σύγκριση με ένα κοινό μέλι. "Η πιο θρεπτική αξία της σπιρουλίνας σε μια κουταλιά μελιού" αναφέρει ο Γιώργος Λιγνός χημικός μηχανικός. Σκοπός της εταιρείας του είναι η...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Αθλητισμός
    Palo presentation