Να δίνεις χρόνο...
Γράφει ο Γιώργος Καούνας Ο ενθουσιασμός είναι αυτός που κατακλύζει μαζί με τα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά του ποτηριού μας και το σύνολο των αισθήσεων στην κάθε μας γουλιά. Ο ουρανίσκος βρίσκεται εκείνη τη στιγμή υπό μια γευστική αναδόμηση. Έστω υπό μια γευστική πίεση. Ικανή να παρασύρει το παραμικρό συναίσθημα και να καταλήξει στο εκάστοτε συμπέρασμα. Είτε της αρεσκείας, είτε της ποιότητας. Η κάθε γουλιά ωστόσο κοστίζει την ανάλογη υπομονή. Τις περισσότερες φορές, είμαστε βιαστικοί στο να βγάλουμε κάποιο γευστικό συμπέρασμα, να ορθώσουμε κάποια άποψη, από την πρώτη κιόλας γουλιά. Επειδή γνωρίζουμε την ετικέτα. Είτε μας έχουν προϊδεάσει γι' αυτή, είτε γιατί έχουμε ακούσει κάποιο σχόλιο. Δίχως όμως να την έχουμε δοκιμάσει. Ούτε την τρέχουσα χρονιά αλλά και ποτέ. Ο χρόνος στη γεύση είναι σωτήριος. Είναι λειτούργημα η υπομονή σε μια τυπική δοκιμή ή γευσιγνωσία. Η πρώτη γουλιά είναι το πρώτο σκαλί για το επόμενο οινικό μονοπάτι.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Αθλητισμός
- cycling(0)
- mediterraneangames(0)
- olympicgames(0)
- sailing(0)
- Άλλα αθλήματα(31)
- Αυτοκίνητο(0)
- Βόλεϊ(19)
- Θαλάσσια σπορ(2)
- Μπάσκετ(417)
- Ποδόσφαιρο(765)
- Στίβος(1)
- Στοίχημα(8)
- Τένις(22)
- Υδατοσφαίριση(6)
- Χειροσφαίριση(3)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.