πριν από  2 Χρόνια -24 Μήνα

Μια κακή αντίδραση του Γκέιμπ Βίνσεντ, με τη διαφορά στους 30 πόντους, λίγο έλειψε να βάλει "φωτιά" στο φινάλε της τρίτης περιόδου του αγώνα Μπακς-Χιτ τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο παίκτης των φιλοξενούμενων κλώτσησε τον Θανάση Αντετοκούνμπο στο πρόσωπο και παραλίγο να έχουμε σύρραξη. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο:

πριν από  2 Χρόνια -24 Μήνα

Newsit.gr

Η νίκη των Μπακς επί των Χιτ (124-102) σημαδεύτηκε από αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Μάλιστα, είχαμε και μια στιγμή. Μάλιστα, είχε και μια στιγμή έντασης μεταξύ του Θανάση Αντετοκούνμπο και του Γκέιμπ Βίνσεντ. Το Μπακς - Χιτ λίγο έλειψε να πάρει... φωτιά, 45,8 δεύτερα πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Θανάσης Αντετοκούνμπο και Γκέιμπ Βίνσεντ λίγο έλειψε να πιαστούν...

πριν από  2 Χρόνια -24 Μήνα

Aek365.com

Μια κακή αντίδραση του Γκέιμπ Βίνσεντ, με την διαφορά στους 30, λίγο έλειψε να βάλει φωτιά στο φινάλε της τρίτης περιόδου του αγώνα Μπακς - Χιτ τα ξημερώματα της Κυριακής, οταν ο παίκτης των Χιτ κλώτσησε τον Θανάση Αντετοκούνμπο και παραλίγο να έχουμε σύρραξη. Δείτε το βίντεο εδώ. The "moment" between Thanasis Antetokounmpo and Gabe Vincent.

πριν από  2 Χρόνια -24 Μήνα

Sport24.gr

Μια κακή αντίδραση του Γκέιμπ Βίνσεντ, με την διαφορά στους 30, λίγο έλειψε να βάλει φωτιά στο φινάλε της τρίτης περιόδου του αγώνα Μπακς - Χιτ τα ξημερώματα της Κυριακής. Έμεναν 45.8" για το τέλος της τρίτης περιόδου στον αγώνα Μπακς - Χιτ, το σκορ ήταν στο 105-75 και τίποτα δεν έδειχνε ικανό να τινάξει την αναμέτρηση στον αέρα. Και όμως, λίγο έλειψε να προκληθεί...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Αθλητισμός
    Palo presentation